L’Escola de Música obre places del taller ‘Música per a nadons’ en línia

 
26/01/2021

L’Escola Municipal de Música de Martorell ofereix, del 22 de febrer al 22 de juny, el taller ‘Música per a nadons’ amb 14 sessions setmanals online de mitja hora de durada. Les classes s’adrecen a infants de nou mesos a tres anys amb l’objectiu de gaudir de la música en família.

Les sessions estaran dividides en grups per edats, acompanyats per al menys un adult de referència, que serà qui els farà viure les propostes que rebran des de la pantalla: cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions o danses.

Des de casa, a través d’un ordinador, els participants rebran un enllaç setmanalment per a connectar-se, així com una petita llista de material casolà que es farà servir per fer música durant la sessió. En ser una activitat no presencial, “el paper de l’adult serà molt important per fer l’acompanyament i traslladar a l’infant corporalment el gest, la dansa o el joc que proposaré”, comenta Anna Roig, professora encarregada del taller.

Es tracta d’una estona guiada de jocs musicals compartits amb els nadons per tal de començar-los a sensibilitzar amb la música i, a la vegada, obtenir recursos per vincular-se musicalment amb els petits a casa en qualsevol moment.

“La música és un llenguatge i, quan més diversitat hagin sentit des de petits, més patrons tindran als seus arxius mentals. La música serveix per socialitzar i interactuar entre nadons i famílies. Quan som petits se’ns canta quan se’ns bressola, quan se’ns fa un joc de falda o se’ns explica una història. Aquest llenguatge ens ajuda a connectar amb els infants, per què no potenciar-lo i despertar-los les ganes de fer música o d’escoltar-la”, diu Roig.

El preu del taller és de 28, 69 euros. Podeu contactar amb l’Escola Municipal de Música de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00h, i dimarts, de 10.00 a 12.00h. Més informació al web escolademusicamartorell.blogspot.com, trucant al 937 751 948 i al correu escolademusica@martorell.cat.