Més del 70% de la plantilla del Sagrat Cor ja s’ha vacunat contra la COVID-19

 
26/01/2021

Un total de 390 professionals de l’Hospital Sagrat Cor Germanes Hospitalàries de Martorell, tant d’hospitalització com d’atenció comunitària, que representen més del 70 % de la plantilla, ja han rebut la primera dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech contra la COVID-19. El vaccí es va administrar a finals de la setmana passada al centre martorellenc i la segona dosi és previst que es comenci a administrar a principis de la vinent.

El punt de vacunació a l’Hospital Sagrat Cor es va establir a l’Hospital de Dia Sociosanitari i professionals d’infermeria de l’Institut Català de la Salut (ICS) van ser els encarregats de subministrar la vacuna. A banda dels 390 professionals del centre, la vacuna s’ha administrat a 38 col·laboradors externs.

Germanes Hospitalàries va iniciar la campanya de vacunació el 8 de gener a Berga, i als equipaments de Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Martorell, els dies 15 i 16 de gener. Als equipaments comunitaris de Vilafranca del Penedès i de Vilanova i la Geltrú la vacunació es va realitzar el 18 de gener.