Els espais interiors del CIES reobriran a partir de dilluns per als usuaris

 
09/02/2021

Les mesures per contenir els contagis de coronavirus a Catalunya es relaxaran en alguns àmbits a partir del dilluns 8 de febrer, i els gimnasos i sales d’esport veuran possible la seva reobertura, tot i que amb algunes restriccions. Si des de finals del mes de desembre van tancar les seves portes, ara reobriran al 30% del seu aforament.

D’aquesta manera, el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) de Martorell afegirà a la seva oferta l’ús de la sala de fitness i de musculació, sense modificar la graella d’activitats vigent i que combina les activitats presencials amb les que es duen a terme en línia. Els usuaris que accedeixin als espais tancats hauran de fer ús de la mascareta en tot moment, també mentre duguin a terme l’activitat física, de la mateixa manera que ho faran els tècnics de la sala. Les sessions adaptaran les seves càrregues físiques i permetran més descans entre els exercicis, entenent la dificultat que suposa dur la mascareta mentre es fa esport.

L’oferta a l’aire lliure es manté intacta

El mes d’octubre va començar al CIES una programació amb activitats presencials i d’altres en línia. I a finals del mes de gener va potenciar les que es fan a les seves instal·lacions amb tres noves propostes: per una banda, el ciclisme outdoor. De l’altra, el Cardio Tono, i l’última a incorporar-se va ser la de Group Training. Totes elles tenen lloc a les immediacions de la piscina d’estiu i es desenvolupen en grups reduïts d’entre 6 i 10 integrants, garanteixen la desinfecció del material que s’utilitza i estan dirigides per tècnics de la instal·lació.

Des de dilluns també s’afegeix la possibilitat de seguir les activitats dirigides de manera presencial o en línia, a través de la plataforma Microsoft Teams. Per participar en les activitats que es duen a terme al CIES els usuaris hauran d’inscriure’s a través del lloc web patronatmartorell.deporsite.net. Aquí escolliran si prenen part en les sessions virtuals o si ho fan presencialment i s’asseguren la seva assistència amb antelació.