Reobre el Centre Cultural com a punt de vacunació per a la tercera dosi

 
16/12/2021

 El Departament de Salut de la Generalitat ha tornat a posar en marxa aquest dimecres els centres de vacunació massius, entre ells el Centre Cultural de Martorell (plaça de les Cultures s/n), per facilitar l’administració de la dosi de reforç contra la COVID, que ja reben els més grans de 60 anys, els professionals sanitaris i sociosanitaris i les persones vacunades amb Janssen.

Salut demana, però que les persones que s’hagin de vacunar demanin cita a través de la web vacunacovid.cat, perquè això facilita l’operativa dels punts de vacunació i evita, per exemple, que s’hi puguin fer cues. Les vacunes amb cita prèvia s’administren a la segona planta del Centre Cultural, de 9.00 a 13.30 i de 15.00 a 19.30h. Els punts de vacunació poblacional mantenen oberta la possibilitat de vacuna sense cita, també per a aquelles persones que encara no s’han vacunat, ha detallat la regidora de Salut, Soledad Rosende, qui recorda la importància de vacunar-se per lluitar contra la pandèmia.

A la Regió Sanitària Metropolitana Sud han tornat a obrir com a centre de vacunació massius el Centre Cultural de Martorell, el Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, el Casal Gent Gran l’Ermita de l’Hospitalet, el CAP Can Bou de Castelldefels i Centre Cívic Sant Joan de Vilanova i la Geltrú.