Un diumenge prenadalenc ple d’activitats comercials, tradicionals i lúdiques

 
17/12/2021

 Un diumenge prenadalenc ple d’activitats comercials i lúdiques per començar a endinsar-nos en l’ambient d’aquestes festes. De 10.00 a 14.00h, la plaça del Llobregat del barri de Can Bros ha acollit el Mercat de Nadal amb productes d’artesania i segona mà i la visita del Pare Noel, organitzat per l’associació de veïns del barri.

Nou Martorell ha celebrat, de 10.00 a 20.00h, la seva Fira de Nadal a la rambla de Les Bòbiles, amb una cinquantena de comerços de proximitat, artesania i productes nadalencs. Una cita molt esperada, ja que l’any passat no es va poder duu a terme. S’ha repartit brou nadalenc, els infants han gaudit d’un tió gegant i una xocolatada a la tarda.

I al barri de Rosanes ha tingut lloc la 40a Fira de Santa Llúcia, organitzada per l’associació de veïns. A les 8.00h, s’ha fet l’encesa de focs i esmorzar de germanor. A les 10.00h, ha començat el Mercat de productes de Nadal i la Tómbola del Barri, així com xocolatada popular. A les 11.00h, hi ha hagut actuació de màgia i, a continuació, ha cantat la coral del barri. A les 13.00h, s’ha sortejat un pollastre de pagès i de lots de cava. I mitja hora més tard, ha començat el repartiment de la tradicional escudella barrejada.