Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Multitudinari adéu a l’actor martorellenc Santi Ibáñez a l’església de Santa Maria
Les nostres noticies

Multitudinari adéu a l’actor martorellenc Santi Ibáñez a l’església de Santa Maria

03/01/2017

L’església de Santa Maria s’ha omplert a vessar de familiars, amics i coneguts que han volgut acomiadar l’actor martorellenc Santi Ibáñez, mort aquest dijous als 58 anys, després de patir un càncer de pulmó. A la cerimònia hi ha assistit un nodrit grup de companys de professió, entre ells Àlex Casanovas, Enric Majó, Abel Folch o Pep Antón Muñoz. També membres del govern municipal.

Durant la cerimònia, Àlex Casanovas ha fet un discurs ple d’humor destacant el caràcter afable, el tarannà, agudesa i enginy d’en Santi Ibáñez. “Tenia un bon sentit de l’humor que compensava els seus rampells”, ha dit Casanovas, qui també ha remarcat que “en Santi no tenia companys de feina, sinó amics en la professió”.

En declaracions a Ràdio Martorell, el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, ha dit que “sempre és una llàstima perdre algú tan jove, és terrible i molt trist, però encara més quan és algú tan memorable com el Santi Ibáñez. Ens hem quedat corpresos. És un representant de Martorell, molt arrelat al poble i vinculat al món de la cultura. Sentim aquesta pèrdua, no només per la persona sinó també per l’actor, des de l’Ajuntament la sentim com a nostra i volem donar el condol als seus familiars i amics”.


El director de la companyia TIM Teatre de Martorell, Ferran Mesalles, qui va coincidir amb l’actor als seus inicis, ha definit Ibáñez com “un actor de gag i de treball ràpid, sense problemes per arribar al públic, sobretot en personatges còmics. Tenia molta facilitat per expressar el que sentia i per improvisar. Era molt bo en el seu camp”.


Puri Massa, propera presidenta d’El Foment, l’ha recordat com “una persona propera i simpàtica, que havia començat la seva trajectòria artística amb les actuacions d’Els Pastorets”. Per això, avui li retran un petit homenatge, en la sessió golfa (22.00h) d’aquesta tradicional representació nadalenca. “Estic molt afectada perquè era una persona molt coneguda i per la joventut amb què ha marxat”, ha afegit.

Santi Ibáñez va començar la seva trajectòria professional als anys 80 amb Albert Boadella i Els Joglars, amb produccions com 'Bye bye Beethoven' i 'Els virtuosos de Fontainebleau'. També va treballar amb La Cubana i amb el director de teatre Sergi Belbel.


En televisió, es va fer molt popular pel seu paper de Beni a la sèrie de TV3 'El cor de la ciutat'. També va treballar a 'Estació d'enllaç', 'Secrets de família', 'Temps de silenci' i 'Plats bruts'.


En cinema va participar a films com 'Anita no perd el tren' de Ventura Pons, 'Hot milk' de Ricardo Bofill i 'Xtrems' d'Abel Folk i Joan Riedweg.


L'actor va ser pregoner de la Festa Major de Martorell el 2007. Com a actor professional va actuar a Martorell en diverses ocasions a El Foment, els darrers anys amb l'obra 'Míting' (2009) i 'Santi's RIP' (2011).

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.21.40  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell