Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’Hospital Sagrat Cor rep el Segell d’Excel·lència EFQM 400+
Les nostres noticies

L’Hospital Sagrat Cor rep el Segell d’Excel·lència EFQM 400+

25/04/2017

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell ha rebut el Segell d’Excel·lència Europea 400+, un reconeixement que premia la trajectòria de l’Hospital i destaca l’eficiència, l’alta qualificació professional i la qualitat humana de tots els treballadors i treballadores de la institució, així com avala també els objectius, estructura i organització de la mateixa.

Aquesta distinció és de caràcter internacional i la concedeix el Club d’Excel·lència en Gestió (CEG). El centre de Germanes Hospitalàries ha aconseguit aquest reconeixement després de superar amb èxit l’avaluació externa realitzada per l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) amb una puntuació global de 401 – 450 punts EFQM, puntuació que indica el compliment en un 40% els requisits que proposa aquest model d’excel·lència. L’informe d’avaluació destaca “l’atenció integral que ofereix l’Hospital, atenent a la persona en totes les seves dimensions (física, psíquica, social i espiritual) amb una alta qualitat humana” i “una alta qualificació professional” com els punts més forts de la institució martorellenca.

El Director Mèdic i Coordinador de Qualitat de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor, el Dr. José Carlos Franquelo, ha valorat la importància d’aquest reconeixement internacional d’excel·lència i qualitat i ha destacat la capacitat de l’Hospital d’aconseguir aquesta distinció adaptant els recursos disponibles. “Es premia tenir tots els processos de treball ben integrats i que aquests siguin eficients” ha dit Franquelo, qui considera un èxit que l’entitat aconsegueixi “els objectius que nosaltres proposem amb els mitjans disponibles i de manera eficient”.

A l’acte, celebrat aquest migdia a la Sala d’Actes de l’Hospital Sagrat Cor, hi ha assistit també l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i el gerent de la Regió Sanitària de Barcelona del CatSalut, Joan Puigdollers. Per Fonollosa, aquest Segell d’Excel·lència “acredita tota la feina que el Sagrat Cor està duent a terme els darrers anys” i ha volgut agrair a tots els treballadors i treballadores de la institució el treball diari a l’Hospital.

La Superiora de l’Hospital Sagrat Cor, Sor Maria Luisa González i el gerent de la institució, José Maria Peña, han estat els encarregats de rebre aquesta distinció en nom de l’Hospital de les mans de la Directora de Reconeixement i Avaluadors del CEG, Susana Fábregas i la Directora d’AENOR Internacional a Catalunya, Eva Subirà. Fa 15 anys que l’Hospital Sagrat Cor va sumar-se a aquest model d’excel·lència, però ha estat el pla estratègic 2014-2017 que va engegar la institució el que ha acabat de certificar aquest reconeixement. Per al Gerent de l’Hospital aquest és un fet per celebrar i un incentiu més per continuar treballant. “Cal seguir treballant en aquest model EFQM d’excel·lència i el proper pas és aconseguir el reconeixement dels 500 punts” ha confirmat Peña.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.42.17  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell