Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Més de 700 nens i nenes participen en les activitats d’estiu del PMSAPM
Les nostres noticies

Més de 700 nens i nenes participen en les activitats d’estiu del PMSAPM

20/07/2017

715 nens i nenes participen enguany a les activitats d’estiu que organitza el Patronat Municipal de Servei d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). Aquesta xifra suposa un 24% més respecte els participants inscrits l’estiu passat. Les activitats principals organitzades aquest any Patronat són l’Escola d’Estiu, el Casal d’Estiu, l’Aprèn i Gaudeix: Around The World in 29 days (casal en anglés), un Casal de Festa Major, Summer dance (casal de dansa) i cursets de natació intensius. Aquests casals compten amb sortides a la piscina d’estiu, excursions a diferents indrets del municipi com el parc de Can Cases o altres activitats externes com la visita que faran alguns grups al Canal Olímpic de Castelldefels, on podran practicar esports com el caiac o la canoa.

Aquest matí, l’alcalde Xavier Fonollosa i la coordinadora de l’Àrea de Servei a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, han visitat alguns d’aquests casals a les escoles Vicente Aleixandre i Mercè Rodoreda. També han visitat el Complex Educatiu del Torrent de Llops on s’imparteixen els tallers de robòtica i manga. L’alcalde Fonollosa ha volgut remarcar que a Martorell “no hi ha cap noi i noia que s’hagi quedat fora dels casals per raons econòmiques”. Això s’ha fet, explica, a través del Pla d’Ajut a les Famílies.

La principal novetat d’aquesta edició ha estat l’oferta de tallers setmanals enfocats a altres àmbits d’oci i aprenentatge més enllà dels esports, dirigits a nens i nenes a partir dels 10 anys. Els més demandats han estat els tallers de robòtica, d’iniciació al manga, de guitarra i de fotografia. Aquest any també s’ha ofert la possibilitat de fer escola d’estiu en horari de matí i tarda. Segons la regidora Núria Canal, aquestes novetats han afavorit aquest increment d’inscrits.

Un dels tallers que més ha cridat l’atenció dels nens i nenes ha estat el taller de robòtica, una activitat setmanal dedicada a aprendre nocions bàsiques per poder crear petits robots i figures 3D. L’Ainara és una de les participants d’aquest taller i comenta que “si estàs atent i saps com funcionen algunes coses, el taller no és difícil”.

Més enllà d’aquestes activitats organitzades pel PMSAPM, els clubs esportius i altres entitats culturals del municipi també n’organitzen de pròpies. En total, doncs, són més d’un miler de nens i nenes inscrits a activitats i casals d’estiu a Martorell. La clau d’aquesta participació, comenta l’alcalde, és “oferir un ventall molt gran de serveis”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell