Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Cinc empreses locals visiten Promoció Econòmica en la tercera cita dels ‘Esmorzars amb l’Alcalde’
Les nostres noticies

Cinc empreses locals visiten Promoció Econòmica en la tercera cita dels ‘Esmorzars amb l’Alcalde’

25/07/2017

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell va organitzar, el divendres 21 de juliol, la tercera trobada empresarial ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Sis empresaris de 5 empreses del municipi van traslladar de manera propera i en primera persona a l’alcalde Xavier Fonollosa propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial. A la cita també hi van ser presents el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, i els tècnics del departament.

Aquest és un nou format de networking que pretén apropar i fomentar sinergies entre el teixit empresarial del municipi i l’Ajuntament. Permet a un grup reduït d’empresaris donar a conèixer els seus negocis i les seves necessitats o inquietuds de manera directa a l’alcalde i a la resta d’empreses convidades. L’escenari és la planta baixa del Molí Fariner al nou espai office i es basa en petites reunions informals properes “per interactuar amb empreses petites, mitjanes i de gran format”, com comenta l’alcalde Xavier Fonollosa”.

També es presenten els serveis per a empreses que ofereix Promoció Econòmica mentre s’esmorza, i es fa una visita a les instal·lacions.

Trobada beneficiosa per ambdues parts

Des del departament es considera necessari aquest apropament entre teixit empresarial i administració, i es busca ser el punt de trobada de les empreses per dissenyar i treballar de manera conjunta en programes adequats al teixit empresarial, establint vincles de cooperació público-privats i detectar les necessitats. Malgrat la gran diversitat d’empreses existents al municipi, l’Ajuntament de Martorell considera clau poder sumar esforços i trobar col·laboracions per facilitar vincles i propiciar un àmbit idoni per nous projectes.

Pels empresaris, l’experiència és una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres companys de professió i conèixer tots els serveis i equipaments que l’Ajuntament posa a la seva disposició.

Tres sessions els darrers quatre mesos

La del passat divendres va ser la tercera sessió dels ‘Esmorzars amb l’Alcalde’ i hi van assistir sis empresaris martorellencs: José Antonio Arévalo (Inovyn), Francesc Gasulla i Miquel Fusalba (Manufacturas Canals), Xavier Riba (Innovae), Marieli Sole (Solé Diesel) i Juan Manuel Gómez (Anfina, empresa ubicada al viver d’empreses). Les anteriors trobades van ser el 21 d’abril i el 16 de juny d’enguany. En total, ja han participat en aquesta iniciativa 17 dirigents de 15 empreses locals.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.10  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell