Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El martorellenc Adrià Torres es proclama campió d’Espanya de futbol platja amb la selecció catalana sub16
Les nostres noticies

01/08/2017

El martorellenc i jugador del Sala 5 Adrià Torres, va proclamar-se el passat diumenge 30 de juliol campió d’Espanya en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja que ha tingut lloc a San Pedro del Pinatar (Múrcia). Torres va ser convocat per a la selecció catalana sub16, i aquesta ha estat la seva primera experiència a nivell estatal en la modalitat sobre la sorra.

El jugador del Sala 5 Martorell va ser convocat per l’exjugador del deaparegut FS Martorell, Diego Blanco, per disputar els primers entrenaments de preparació d’aquest campionat, i finalment va ser seleccionat per participar-hi. L’Adrià Torres valora de manera positiva aquesta nova experiència i assegura que ha après força de la modalitat del futbol platja.

La selecció catalana cadet va superar la fase de grups amb només una derrota davant Extremadura, en un partit ja intranscendent per a la classificació dels catalans per a la fase final. La selecció en què hi era Adrià Torres va imposar-se a Andalusia (11-4), a Múrcia (4-7), a Castella La Manxa (7-4) i va empatar a 5 contra Melilla.

En la final davant d’Extremadura, els catalans van haver de recórrer a una pròrroga per decidir de quin color seria la medalla d’aquest campionat. La selecció catalana va haver de remuntar un 3-0 en contra al marcador per fer-se amb el triomf. Torres reconeix que els rivals “anaven més forts que nosaltres a l’inici, però a la última part vam canviar de mentalitat i vam poder empatar”.

Després d’aquest campionat a Múrcia, l’Adrià té descans fins al 28 d’agost, quan començarà la pretemporada amb el Juvenil A del Sala 5 Martorell. Aquest curs serà el primer del martorellenc en la categoria juvenil, però confia en què la seva adaptació serà ràpida. Torres també creu possible que el primer equip de l’entitat pugui tornar a la categoria de Segona Nacional B un cop acabi la temporada 2017-2018.