Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’Hospital engega el termini de presentació d’imatges al 3er Concurs de Fotografia de Lactància Materna
Les nostres noticies

L’Hospital engega el termini de presentació d’imatges al 3er Concurs de Fotografia de Lactància Materna

01/08/2017

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell ha obert la convocatòria de la 3a edició del Concurs de Fotografia de Lactància Materna. La convocatòria ja és oberta i tothom qui vulgui haurà d’enviar, fins el 8 de setembre, fotografies relacionades amb aquest moment vital tan especial per a la mare i el seu fill o filla. Les tres fotografies guanyadores es donaran a conèixer el dia 7 d’octubre, coincidint amb la cloenda de la Setmana de la Lactància Materna.

Qualsevol persona major d’edat pot presentar-se al concurs i haurà de lliurar fins a un màxim de 4 fotografies relacionades amb la lactància materna. Les imatges s’han de fer arribar, en format jpg, al correu electrònic smlm@hmartorell.es. Han de tenir un tamany màxim de 5MB i una resolució de 300ppp. La data límit de presentació d’originals és el dia 8 de setembre. Ho explica la llevadora de l’Hospital, Montserrat Batlle.

Jurat i premis
El jurat el composaran un fotògraf professional, un representant de l’Hospital de Martorell, un professional expert en lactància i un membre de l’Ajuntament de Martorell. Escolliran tres fotografies guanyadores, i el veredicte es coneixerà el 7 d’octubre al Centre Cultural, durant l’acte de cloenda de les activitats de la Setmana de la Lactància Materna.

El primer premi consistirà en 200 euros en metàl·lic, el segon serà de 100 euros i el tercer, de 50. Les imatges finalistes s’exposaran durant la segona quinzena de setembre a l’entrada de l’Hospital, mentre que les tres guanyadores lluiran a les parets de l’àrea materno-infantil de l’equipament.

Fent costat a l’alletament matern
Montserrat Batlle, llevadora de l’Hospital, explica que “el nostre centre inverteix moltes hores en acompanyar les mares que volen alletar de manera natural als seus fills. Per això, volem seguir ajudant-les i empoderant-les”.

Per Batlle, “pels professionals de l’Hospital és un orgull fer costat a les mares amb les que hem compartit el moment del naixement del seu fill i tornar a veure-les, ara ja fora del centre, amb les seves criatures. Per això, aquest concurs és una manera de potenciar-ho i, alhora, d’implicar també els pares i la resta de familiars en un moment de la vida tan especial”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.237.31.131  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell