Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El martorellenc Adrián Arrebola viu l’experiència de ser un dels 20 finalistes del programa Atípics d’emprenedoria juvenil
Les nostres noticies

El martorellenc Adrián Arrebola viu l’experiència de ser un dels 20 finalistes del programa Atípics d’emprenedoria juvenil

01/08/2017

El martorellenc Adrián Arrebola és un dels 20 joves seleccionats d’entre un total de 91 d’arreu de Catalunya per formar part del programa d’emprenedoria Atípics. És un programa pioner d’acompanyament a 20 joves per a que posin en marxa projectes singulars, viables i beneficiosos per a tothom. Arrebola hi ha presentat un projecte per millorar el sistema d’ensenyament, fent-lo més personalitzat i pràctic i creant més sinèrgies amb el món empresarial per facilitar l’accés al món laboral.

Atípics és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat (SOC) i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Va engegar el passat gener amb una preselecció de 20 projectes. Els seus joves creadors reben el suport d’un mentor i participen en 12 trobades a l’alberg del Xanascat de Cabrera de Mar fins al desembre. A les sessions fan aprenentatge –píndoles formatives-, reflexió i tasques comunes per engegar els seus projectes i crear xarxa, amb l’acompanyament de 35 entitats i de més de 40 professionals de prestigi -docents, mentors i inspiradors- de l’àmbit de l’emprenedoria.

L’Adrián va conèixer la convocatòria de l’Atípics a les sessions quinzenals grupals d’emprenedoria al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i després de l’assessorament personal rebut es va decidir a presentar la seva candidatura amb el suport del servei.

Millorar el sistema d’ensenyament, el seu projecte
El projecte del martorellenc es basa en millorar el sistema d’ensenyament adreçat a joves que han de fer la transició cap al món laboral: “fer un sistema alternatiu, més personalitzat, més flexible, més accessible i més pràctic, que millori l’aprenentatge i que posi en contacte els estudiants amb el món laboral”. Es tracta d’adaptar la formació als recursos de l’estudiant, a través d’una plataforma digital de formació audiovisual on aprendre dels millors estigui a l’abast de tots.

El jove martorellenc valora molt l’experiència com a persona i el creixement personal que està tenint amb totes aquestes vivències. La segona fase de l’Atípics es perllongarà fins el proper desembre, amb la realització de les darreres 6 trobades residencials i el desplegament d’una campanya de micromecenatge per tal d’aconseguir finançament addicional i donar difusió als projectes. A més, el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, els 20 seleccionats participaran en el DemoDay, un esdeveniment en el que tindran l’oportunitat de presentar en públic el projecte i ser valorats per un jurat. Els 10 millors projectes rebran un premi econòmic de 3.000 euros cadascun per invertir en el llançament del projecte.

Arrebola destaca que en aquest punt arribarà la feina de desenvolupar-lo tot sol, però agraeix el suport que li ha brindat el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell “de donar-me a conèixer el programa”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell