Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El primer equip del CF Martorell assalta la primera plaça en una nova golejada
Les nostres noticies

El primer equip del CF Martorell assalta la primera plaça en una nova golejada

17/10/2017

Set jornades li han calgut al primer equip del Club de Futbol Martorell per situar-se en la primera posició del grup 8 de Tercera Catalana. Els d’Albert Nualart van golejar ahir la Peña Recreativa Sant Feliu de Llobregat (3-0) i se situen líders en solitari. Abde i Max Maggath van fer els dos primers gols, a la primera meitat.

A la represa, el conjunt de Sant Feliu va avisar amb un canvi tàctic i una ocasió de Francisco Javier Loro que va estavellar-se al pal de la porteria defensada per Joan Pujol. Els martorellencs sentenciaven amb un gol de Nelson Verdún (el primer en el seu compte particular aquesta temporada) i segellaven un nou triomf. Ara per ara, els CF Martorell és primer, amb 17 punts, mentre que el Levante Las Planas i el CF Pallejà comparteixen la segona plaça, amb 15 punts cadascun. El proper rival dels de Nualart és el San Mauro.

Estrena agredolça

Pel que fal debut de l’absolut femení de waterpolo del CN Martorell, les de Rafa López van estrenar-se amb derrota contra el filial del CN Sabadell (7-11). La primera meitat va estar dominada per les vallesanes, amb un parcial d’1 a 7. A la represa, les prestacions en atac de les martorellenques van millorar i van retallar fins a 3 gols el desavantatge. A l’últim període, dos gols visitants van sentenciar el triomf per al CN Sabadell B. Aquesta és la primera derrota de les martorellenques, que el proper dissabte rebran el CN Vallirana.

En handbol, nova derrota del primer equip del Club Handbol Martorell contra l’Handbol Igualada (22-34). Tot i mantenir-se amb opcions a la primera meitat, els groc-i-negres van desfer-se a la segona i els de l’Anoia van sumar un nou triomf en la tercera jornada de lliga. En femení, derrota del primer equip davant l’Handbol Sant Vicenç (17-22) en la segona jornada.

Tercera derrota consecutiva

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre contra el CB Extremadura-Plasencia (78-60) i es manté inèdit en victòries a la lliga LEB Plata. Els d’Adrià Alonso van protagonitzar un primer quart igualat (15-12), però el segon i el tercer quart la diferència va estirar-se per als locals. El triomf va quedar-se a Plasència i juntament amb el Cambados i el Zamora, el CB Martorell és un dels tres conjunts que encara no ha guanyat cap partit.

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va caure contra el CFS Molins 99 (2-3) en la quarta jornada de competició. Malgrat capgirar el 0-2 inicial, els de Víctor González van encaixar el tercer gol en contra a manca de 28 segons per al final i no van poder esgarrapar, almenys, l’empat. Aquesta és la primera derrota del curs per als martorellencs, que sumen dues victòries, un empat i una derrota.

El primer equip de l’AE Pres i Mares FS, de la seva banda, va guanyar el FS Gsport (2-5) i se situa segon a la taula del grup 5 de la Segona Divisió Catalana. La propera jornada, els d’Alfonso Peñalba rebran la Penya Alheña, un equip que també suma 6 punts.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell