Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> La gent gran fa gala de la seva vitalitat a la cloenda de la Setmana per a l’envelliment actiu
Les nostres noticies

La gent gran fa gala de la seva vitalitat a la cloenda de la Setmana per a l’envelliment actiu

11/06/2018

La 30a Setmana per a l’envelliment actiu i la Gent Gran, organitzada per l’Ajuntament de Martorell i els esplais d’avis, ha clos aquest divendres a El Progrés amb un berenar, actuacions teatrals i musicals, i l’homenatge als qui compleixen aquest any 84. Hi ha assistit prop de 400 persones, entre elles l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Gent Gran i Salut, Albert Fernández, i la regidora de Benestar Social, Cristina Dalmau. Durant 11 dies, s’ha programat una vintena d’activitats entre passejades, tallers, cinema, exposicions i xerrades, especialment adreçades al públic sènior.

“Ens agrada que sigueu gent gran activa”, ha dit l’alcalde. “No pareu de fer coses i des de l’Ajuntament incentivarem que en feu més, perquè cada cop vivim més anys i tenir activitat ens ajuda a gaudir de qualitat de vida”. Fonollosa ha destacat l’experiència i la saviesa popular que atresora la gent gran com a valor impagable que cal escoltar i preservar.

“Aquest any estem contents perquè hem tingut una gran participació a totes les activitats. Les hem readaptat i hem rebut una molt bona resposta, tot comptant amb públic molt variat i de totes les edats”, ha dit el regidor de Gent Gran. Albert Fernández ha volgut destacar la gran quantitat de familiars que han acompanyat, enguany, la seva gent gran a la cloenda, fent-los sentir especials.

La 30a Setmana de la Gent Gran va iniciar-se el 31 de maig amb una trobada musical amb la Coral de Castellbisbal, els Mariners d’Ègara, la Coral Harmonia i el Cor Harmonis. L’1 de juny es va estrenar una exposició de dibuix i pintura a El Círcol, i el 4 de juny es va fer la cloenda del projecte intergeneracional Una carta, una amiga un amic d’intercanvi amb els alumnes de l’Escola Vicente Aleixandre.

Dimarts, 5 de juny, va iniciar-se el taller ‘Entrena’ per conservar l’autonomia a la Residència Sant Joan de Déu, i va tenir lloc una jornada de voluntariat i gent gran a l’Esplai de Buenos Aires. El projecte ‘Una carta, una amiga, un amic’ va cloure el 6 de juny a la Residència Sant Joan de Déu, l’associació DISCAN va organitzar un taller amb gossos a la Residència Anoia i es va fer una exhibició de grups de ball a El Progrés.

Una xerrada sobre la gestió d’emocions, una altra sobre el dia a dia de la gent gran i la projecció de la pel·lícula Vuelta a casa de mi madre van ser les activitats del 7 de juny. El darrer acte programat serà el musical Tutti Frutti a l’Esplai de Buenos Aires el diumenge, 10 de juny.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 23.22.35.162  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell