Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Disponibles a partir de divendres les invitacions pel ‘C.A.T.H.A.M.O.S.’ de La Fura dels Baus
Les nostres noticies

Disponibles a partir de divendres les invitacions pel ‘C.A.T.H.A.M.O.S.’ de La Fura dels Baus

10/12/2018

L’Ajuntament de Martorell posarà a disposició divendres, 7 de desembre, les invitacions per assistir a l’espectacle C.A.T.H.A.M.O.S de La Fura dels Baus, que tindrà lloc dijous, 20 de desembre, a les 21.00, a Ca n’Oliveras. Les persones interessades hauran d’adreçar-se a les Oficines d’Atenció al Ciutadà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

Les invitacions es podran retirar, en horari d’oficina, al Complex Esportiu La Vila, al Complex Educatiu de Torrent de LLops, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM de la plaça de la Vila o al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES). Cada sol·licitant podrà adquirir un màxim de 2 entrades per assistir a aquest muntatge amb taquilla inversa. És a dir, un cop acabi la representació, cada espectador aportarà la quantitat econòmica que cregui oportuna en funció de la seva experiència.

Una obra de Mozart posada al dia

C.A.T.H.A.M.O.S. és un nou procés de creació de La Fura dels Baus o workshow, base de l’espectacle que s’estrenarà a l’auditori Felsenreitschule de Salzburg el 24 de gener del 2019, en el marc de la Mozart Week del Mozarteum. L’origen de l’espectacle és “Thamos, una obra de Mozart que mai s’ha fet en format òpera. 45 minuts de música per a una peça de teatre molt més llarga, una obra èpica. Portem a l’actualitat la història d’una lluita de poders, protagonitzada pel rei d’Egipte”, comentava el director artístic de la Fura, Carlus Padrissa el passat 20 de novembre, en la presentació del projecte a Martorell.

L’adaptació actual, en un format que no s’ha representat mai, és una òpera contextualitzada al moment present, que tracta de com alliberar-se de les noves formes d’esclavitud d’aquest segle.

Artistes i creadors locals participen del muntatge

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni de l’Ajuntament de Martorell, Sergi Corral, anima els martorellencs a assistir-hi perquè és “Un privilegi acollir una companyia d’aquest nivell, que porta al municipi la cultura amb majúscules”. I afegeix que, a més, C.A.T.H.A.M.O.S inclou la participació, entre d’altres, d’artistes locals com la soprano Alba Fernández i la Coral Ars Nova”.

Fruit del conveni signat entre l’Ajuntament de Martorell i La Fura dels Baus, la companyia produirà la Llegenda del pont del Diable durant la propera Fira de Primavera.

 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.197  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell