Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> ‘Martorell en positiu’, la mirada d’Antoni Capellades
Les nostres noticies

‘Martorell en positiu’, la mirada d’Antoni Capellades

03/05/2019

El fotògraf martorellenc Antoni Capellades ha inaugurat l’exposició ‘Martorell en positiu’, aquest dissabte a l’Enrajolada. Es tracta d’un recull de les fotografies que ha anat publicant a les seves xarxes socials en els darrers anys. Són imatges que mostren un Martorell diferent i, sovint, amagat, que només es pot descobrir mirant amb la particular perspectiva de Capellades, l’estanquer de la Vila.

Antoni Capellades es va endinsar en el món de la fotografia de ben petit, gràcies al seu pare, que n’era un gran aficionat. “Sempre em va fascinar aquest poder que té la fotografia de captar un moment de la teva vida”, ha explicat en l’acte d’inauguració. Més endavant, de jove, va col·laborar en el setmanari local amb la Núria Amat, fotògrafa martorellenca. Capellades ha reconegut que, en aquell moment, li hauria agradat dedicar-se a la fotografia. “Però em va sorgir l’oportunitat d’agafar l’estanc i vaig deixar la fotografia a la caixa dels meus somnis”, ha admès.

Tot va canviar, però, amb la irrupció de les xarxes socials a la seva vida. El fotògraf explica que “de Martorell no hi sortia mai res, perquè som capaços d’anar molt lluny a fer fotos, però mirar i valorar el nostre entorn ens costa molt”. Això el va portar a fotografiar el municipi i la seva gent, per després publicar aquestes imatges a les xarxes. I va ser una bona decisió: “L’acceptació va ser molt gran, va superar totes les expectatives”.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, que ha acompanyat Capellades en la inauguració, s’ha mostrat saitsfet de poder presentar l’exposició. Corral ha explicat que, quan va començar en el càrrec, ja era seguidor del fotògraf a les xarxes i tenia ganes que aquelles imatges s’exposessin. “Estic molt content que aquesta sigui l’última exposició que presento”, ha admès.

De l’obra de Capellades, el regidor creu que “ens ensenya que Martorell és alguna cosa més”. “Tots hem sentit a dir que Martorell és gris i lleig (…), però depèn de l’ull que mira”, ha dit, i l’ull de l’Antoni Capellades té la capacitat de captar la bellesa. Així doncs, Corral assegura que l’exposició “ens demostra que Martorell és bonic”.

L’exposició ‘Martorell en positiu’ es podrà visitar a l’Enrajolada fins al 26 de maig. L’horari dels dijous i els divendres és de 18.00 a 20.00h, i el dels dissabtes i diumenges, de 12.00 a 14.00h.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell