Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> A punt el calendari de sortides d’iniciació de l’Agrupació Excursionista pel proper curs
Les nostres noticies

A punt el calendari de sortides d’iniciació de l’Agrupació Excursionista pel proper curs

13/08/2019

El grup d’iniciació de l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) ja té el calendari de sortides del grup d’iniciació per la propera temporada. D’octubre d’enguany a juliol de 2020, l’entitat ha programat 10 cites arreu de Catalunya, dues de les quals són de 2 dies. Es tracta de rutes fàcils, molt orientades a buscar paisatges fotogènics i a un ritme tranquil, al llarg de tot un dia. L’únic requisit per participar-hi és ser soci de l’entitat i disposar de la llicència federativa, que tramita el mateix club.

Encarna Montroig, coordinadora de sortides d’iniciació de l’AEM, comenta, respecte a les sortides del nou calendari, que són “propostes a llocs fotogènics, que s’acomoden segons el moment de l’any més adequat. Són fàcils i per a un nivell d’iniciació, per a gent que no està massa acostumada a caminar, que vol passar un dia de muntanya i que gaudirà fent fotos i veient paisatges interessants. Caminarem per fagedes i altres boscos, veurem ermites, ruïnes i llocs molt variats”, afegeix.

Calendari de sortides d’iniciació de l’AEM 2019-20

19 i 20 d’octubre: Ruta per la serra de Cardó (la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre) amb visita a les coves Meravelles de Benifallet, passeig en barca i dinar del 35è aniversari de l’entitat.

10 de novembre: Serra de Pradell de la Teixeta (el Priorat).

8 de desembre: Caminada per la riera de Relat, el camí ramader i l’església de Santa Eugènia de Relat (el Bages).

12 de gener: Ruta de les fonts del riu Llobregat a Gironella (el Berguedà).

2 de febrer: Serra de Finestres. Pujada des de Sant Aniol de Finestres al santuari i castell del mateix nom, amb pas pel portell de l’Ovella i Sant Aniol de Finestres (la Garrotxa).

8 de març: Els gorgs de la riera de Merlès fins Sant Jaume de Frontanyà (el Berguedà).

5 d’abril: Ruta circular per Gisclareny, la Dou i les fonts del Bastareny, amb pas per Sant Martí del Puig i el coll de la Bena (el Berguedà).

3 de maig: Caminada per la serra de Prades des de la Font de la Teula i fins a la cova del Pere, amb ascensió optativa al tossal de la Baltasana (circular de 500 m de desnivell).

7 de juny: Ruta per les ermites de Sant Martí i Sant Miquel del Corb des de les Preses (la Garrotxa).

4 i 5 de juliol: Pujada a SuperEspot per fer una ruta des de Sant Maurici per la vall de Monestero (el Pallars Sobirà).

Montroig destaca que “durant el curs recorrerem tot Catalunya, però a indrets que no són excessivament lluny”.

Com apuntar-se a les sortides

Per participar en qualsevol d’aquestes sortides -o bé en les altres propostes, més exigents, dels cicles de senderisme o de muntanya de l’entitat, que desvetllaran el seu calendari al setembre-, Montroig destaca que “és imprescindible ser soci del club i tenir la llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)”. Per a fer-ho possible, la persona interessada tan sols ha d’adreçar-se al club, que li gestionarà l’alta de soci i també la llicència federativa.
Per tal de donar-se d’alta de soci i/o federar-se, cal dirigir-se a l’oficina del club, al Pavelló Esportiu Municipal, qualsevol dijous -de 21.00 a 22.00h- a partir del 5 de setembre. També es pot sol·licitar l’alta enviant un correu electrònic a excursionista.martorell@gmail.com.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.10  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell