Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Les festes del barri de la Font de la Mina celebren el 40 aniversari amb èxit
Les nostres noticies
Festes barri de la Font de la Mina

Les festes del barri de la Font de la Mina celebren el 40 aniversari amb èxit

13/09/2019

El barri de la Font de la Mina ha celebrat el 40 aniversari de les seves festes durant tot el cap de setmana, sense haver de patir pel mal temps. Tot i que han seguit amb els actes més tradicionals com el bingo o el sopar, també s’han estrenat amb la gimcana ‘Coneixem el barri i els veïns’ que va esdevenir un èxit rotund.

Montserrat Font, presidenta de l’associació de veïns, valora positivament el conjunt de les festes de barri i destaca que l’assistència ha sigut alta durant tota la celebració. La gimcana per les cases dels veïns era una de les novetats d’aquest any i tal com relata la presidenta va ser molt interessant tant pels infants com pels veïns perquè els va permetre conèixer entre ells mentre realitzaven diferents jocs i proves. La gimcana va finalitzar amb una festa de l’espuma a les pistes de l’Escola Els Convents. Font assegura que repetiran l’experiència.

El tast de vins al Museu Vicenç Ros a càrrec de l’enòleg Xavier Zamarra és una de les activitats consagrades de les festes de la Font de la Mina. En aquesta edició el tast girava entorn dels vins que poden acompanyar els àpats de festa. Per aquest motiu es van presentar quatre vins, un d’ells el Massuria Mencía, de la comarca del Bierzo, però fet pel fill d’un martorellenc establert a Galícia. Zamarra destaca la finalitat divulgativa de la degustació, però assegura que al cap i a la fi l’objectiu és gaudir i encomanar la importància d’atrevir-se amb qualsevol vi.

La tarda del dissabte va acollir la xocolatada popular i l’actuació del mag Fèlix Brunet. La festa grossa va tenir lloc al vespre amb el bingo, el sopar i el ball, que van ser els esdeveniments amb més assistència. Més de 250 persones es van apropar a la plaça de la Font de la Mina per gaudir de la nit del dissabte en companyia dels veïns. La tensió i el silenci s’apoderaven de l’ambient a mesura que s’entonaven els números del joc fins que algú cantava bingo. Un esclat de felicitat seguit de la decepció de la resta de la plaça. Els premis anaven des d’unes entrades de cinema fins a una televisió de 40 polsades o un robot aspirador.

El vermut i dinar popular de diumenge van estar precedits pel concert de Nina Cintas. La cantant martorellenca va presentar juntament amb la seva banda el seu nou àlbum Tartaglia, que es pot trobar en plataformes digitals com Spotify. Un disc molt íntim esdevingut un concert valent on va combinar versions conegudes d’artistes com Amy Winehouse amb cançons pròpies i personals que van permetre a l’artista desembolcallar-se davant d’un públic càlid i entregat.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 65.108.128.54  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell