Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’Ajuntament de Martorell contracta cinc joves inscrits al programa Garantia Juvenil
Les nostres noticies
Joves Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Martorell contracta cinc joves inscrits al programa Garantia Juvenil

14/11/2019

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, ha contractat cinc joves, d’entre 16 i 29 anys, que s’acullen al programa europeu de Garantia Juvenil, pensat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones que no estudien ni treballen. Els joves realitzaran les seves tasques en diferents departaments de l’Ajuntament per un període de sis mesos i jornada complerta.

Per tal de cobrir aquestes places, s’han seleccionat joves amb els perfils adients per complir els requisits que marcava la convocatòria. Aquest són: estar empadronat en territori espanyol; tenir entre 16 i 30 anys; ser beneficiari del programa de Garantia Juvenil a Catalunya; estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; estar en possessió d’un títol universitari, de formació professional, altre títol oficialment reconegut com a equivalent o un certificat de professionalitat.

Aquestes subvencions estableixen la col·laboració amb l’Ajuntament perquè persones joves siguin contractades i prestin els seus serveis, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de sis mesos i a jornada laboral complerta.

La finalitat, segons ha dit la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, és que “els joves desenvolupin una primera experiència amb el món del treball per poder sortir al mercat i adquirir una feina a alguna empresa de l’entorn, evitant la seva marxa a l’estranger davant la manca d’oportunitats”.

questa és la quarta edició d’aquest programa. L’any 2016, un total de 10 joves beneficiaris van tenir un contracte de pràctiques a l’Ajuntament de Martorell, en l’edició 2017 es van beneficiar cinc joves i en la darrera de 2018, cinc joves més.

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha gestionat la contractació dels joves, després de sol·licitar la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Les cinc persones, que han iniciat el contracte aquesta setmana, han estat destinats als departaments de Cultura, Ensenyament, Territori i Sostenibilitat, Comunicació i Promoció Econòmica. El Departament de Cultura comptarà amb el suport de l’Eduard Roman, tècnic en Publicitat i Màrqueting. La Míriam Moreno, tècnica en Comunicació i Audiovisual, donarà suport al Departament de Comunicació. Un altre dels joves que ha estat seleccionat és el Cristian Acedo, tècnic en Geologia que treballarà al Departament de Territori i Sostenibilitat. L’Iris López, tècnica en Educació Infantil, ha estat seleccionada per treballar a Ensenyament. Per últim, Eric López, tècnic en Producció Audiovisual, donarà suport al Departament de Promoció Econòmica.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell