Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Xavier Vila: “Fem la Cavalcada perquè la gent surti al carrer i es trobi el més a gust possible”
Les nostres noticies
Cavalcada de Reis

Xavier Vila: “Fem la Cavalcada perquè la gent surti al carrer i es trobi el més a gust possible”

10/12/2019

Aquest Nadal, la feina que durant tot l’any duu a terme el Patronat de la Cavalcada de Reis no només serà vista per la gent de Martorell, sinó també per tot Catalunya. TV3 retransmetrà la nit més màgica de l’any des del pont del Diable i altres punts clau del recorregut. Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada, explica algunes de les novetats de la 57a edició.

Falta menys d’un mes per la Cavalcada de Reis, com van els preparatius?

És cert que queda un mes, però portem uns mesos amb tota una moguda de preparatius. El que passa és que aquests dies que resten ja són molt decisius. Tenim la sort que tota la preparació prèvia ens permet arribar amb força tranquil·litat.

Arribeu amb tranquil·litat i amb novetats. La primera és la nova seu del Patronat a la Nau 3 de Ca n’Oliveres.

Nosaltres ja érem una família, però en aquest moment hem aconseguit més proximitat, que a la vegada ens permet facilitar la feina. Abans estàvem escampats a les oficines de Centre Cultural, el cosidor a Ca la Rafaela, els vestits fets a una casa particular i les carrosses al Pou del Merli. La Nau 3 de Ca n’Oliveres és un espai de treball i de creació molt més enriquidor pel que fa a relacions humanes i personals.

Aquesta és la 57a edició de la Cavalcada de Reis. Hi haurà un focus més gran perquè TV3 la retransmetrà. Variarà el recorregut?

No varia. Hem de posar-nos des de la mirada d’espectador de carrer. Després hi ha la de l’espectador de TV3, però en principi la nostra Cavalcada és de Martorell i hem de fer-ho tot perquè la gent que decideix sortir al carrer pugui trobar-se el més a gust possible. Quan fa 11 anys vam rebre també les càmeres de TV3 va haver-hi unes condicions tècniques que ens van obligar a fer un recorregut una mica especial i no vam sortir del tot contents. Aquesta vegada hem dit que ens interessa fer el nostre recorregut habitual.

Quin serà aquest recorregut?

Venen pel pont del Diable, després fins a l’Ajuntament i pujarem al balcó. Modifiquem una mica el recorregut perquè venim del pont d’Anoia, pugem per Pau Claris i quan arribem a la benzinera anem per Germans Martí fins a la plaça del Vi, però pugem per la rambla de Les Bòbiles. No passarem pel carrer Puig del Ravell. Haurem de ser molt hàbils en transmetre a la gent el nou recorregut i donar-los un al·licient perquè sàpiguen a quin tram podran gaudir més de la Cavalcada. A la Rambla, hi ha l’espectacularitat final, amb la il·luminació reforçada, però també hi ha altres llocs que són interessants. Aquest any procurem fer el circuit al màxim i que després TV3 en tregui profit.

El Patge Viu-Viu disposarà d’una nova carrossa?

Cada any procurem fer una cosa diferent, si ens ho permet l’economia. Aquest any hem fet una reforma total del Patge Viu-viu, també de la seva vestimenta. La carrossa està dissenyada pel nostre benvolgut Francesc Querol, que una vegada més s’ha lluït. També els qui la construeixen, per l’habilitat d’encabir el disseny en una carrossa que es pugui moure. Serà un èxit espectacular.

Recordem que el Patge Viu-Viu arriba el 22 de desembre a la plaça de la Vila i a la rambla de les Bòbiles. A més, trucarà els nens i nenes a casa per llegir-los el ‘Llibre de la bona conducta’ a través de Ràdio Martorell.

Els qui ja som una mica grans recordem que aquest era un programa típic d’aquestes dates. Creiem que seran uns moments de record per a la gent gran i pels més petits.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.2  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell