Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Cupra estrena seu corporativa amb la presentació del primer nou León de la marca esportiva
Les nostres noticies
Cupra estrena seu corporativa amb la presentació del primer nou León de la marca esportiva

Cupra estrena seu corporativa amb la presentació del primer nou León de la marca esportiva

27/02/2020

Cupra va inaugurar ahir la nova seu de la marca, el Cupra Garage, situat al costat de la seu corporativa de SEAT a Martorell. Durant l’esdeveniment, la marca automobilística va presentar, per primera vegada i a escala mundial, la família del primer Cupra León. Hi va assistir l’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat dels regidor d’Hisenda i Règim Interior, Lluís Amat i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

La nova seu de Cupra és un edifici ecoeficient de 2.400 metres quadrats amb un disseny que evoca un paddock de carreres. La marca ha invertit 5,3 milions d’euros en les seves noves instal·lacions, que li permeten albergar a una plantilla de 200 treballadors.

“La decisió d’establir Cupra com a marca independent, ara fa dos anys, no podria haver funcionat millor, perquè en aquest temps s’ha convertit en la nostra unitat més rendible. Cupra li dona a SEAT l’oportunitat de produir models més rendibles i arribar a nous clients, i les dues marques juntes ens donen els recursos i la base operativa per continuar creixent. Ara hem decidit enfortir a la marca construint la seva pròpia seu corporativa”, va assegurar Carsten Isensee, president en funcions i vicepresident executiu de Finances i IT de SEAT.

Des de l’Ajuntament de Martorell, l’alcalde Xavier Fonollosa, aplaudeix l’estrena de l’edifici corporatiu de Cupra. “Tot el que és una evolució de la marca SEAT, que recordem és la fàbrica més gran de l’estat espanyol, és importantíssim perquè és la principal indústria del país i és una sort que estigui a Martorell” ha declarat Fonollosa.
L’alcalde afirma orgullós que Martorell és la capital de l’automoció de Catalunya. “De fet, l’any 2019 hem estat la població amb el PIB per càpita més alt de Catalunya i això passa perquè SEAT funciona bé. Recordem que SEAT, el 2019, ha passat la barrera del mig milió de vehicles produïts a la fàbrica de Martorell. Són uns resultats històrics. I si la producció funciona bé, es genera més riquesa i benestar al seu entorn”, ha dit Fonollosa.

2020: un any clau per Cupra

Wayne Griffiths, conseller delegat de CUPRA i vicepresident executiu Comercial de SEAT, va afirmar que “els resultats aconseguits en aquests dos anys, amb prop de 40.000 cotxes venuts, demostren el gran potencial d’aquesta marca. CUPRA està creixent més del que havíem previst, i ara entrem en una nova fase on demostrarem que l’esportivitat pot ser electrificada. El llançament dels nostres propis models, com el Cupra León i el Formentor, ens permetrà aconseguir aquest mateix any el nostre objectiu inicial de doblegar les vendes en un període de dos a quatre anys.”

Griffiths també va anunciar que el model de sèrie del Cupra Formentor farà la seva primera aparició pública al proper Saló de Ginebra, i és previst que arribi al mercat la segona meitat de l’any.

El primer de la família

Cupra va aprofitar l’obertura oficial de la seva seu a Martorell per presentar la nova família del Cupra León, el model més venut de la marca l’última generació de la qual havia registrat 44.000 unitats venudes en quatre anys. Hi va presentar les versions hatchback i Sportstourer amb una àmplia gamma de motoritzacions d’alt rendiment. El Cupra León sortirà al mercat l’últim trimestre de l’any. Cupra també va revelar la nova versió e-Racer, el primer turisme de carreres del món 100% elèctric.

La inauguració de la seu de Cupra va comptar amb cares conegudes com el porter del F.C. Barcelona Marc ter Stegen. L’internacional alemany va arribar conduint una de les 1.999 unitats del Cupra Ateca Limited Edition i va ser presentat en societat davant els convidats i els mitjans de comunicació. A més, es va comptar amb la presència de quatre ambaixadors en el món del pàdel, entre els quals es troba l’argentí Fernando Belasteguín; el medallista olímpic Saúl Craviotto o el pilot de turismes Mikel Azcona.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.211  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell