Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Inscripcions obertes a la nova programació formativa per a empreses i emprenedors
Les nostres noticies
Formació Molí Empresa

Inscripcions obertes a la nova programació formativa per a empreses i emprenedors

25/03/2020

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa les inscripcions a les 26 accions formatives per a emprenedors i empreses. Les sessions tindran lloc entre abril i desembre de 2020.

Les accions están programades de manera conjunta pels diferents ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Ajuntament de Martorell, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires- amb l’objectiu de seguir fomentant i impulsant el desenvolupament econòmic local, a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses del territori.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica. Les accions s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball: sessions informatives, d’acompanyament, i tallers de consolidació i creixement d’empreses.

Entre les diferents propostes, figuren set tallers de consolidació i creixement d’empreses, com per exemple ‘Vull vendre per Internet, però, per on començo?’, ‘Qué és la transformació digital i com m’afecta a l’empresa?’, ‘Cinc tècniques i quatre estratègies infal·libles per fidelitzar als clients’, ‘Metodologies àgils per innovar a l’empresa’, ‘Facebook i WhatsApp per a negocis’, ‘Lideratge relacional. Guanya influència potenciant la connexió amb les persones’ i el curs ‘El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives’, on els alumnes crearan el seu propi lloc web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress, aplicant els aspectes principals del màrqueting digital i del SEO.

Els emprenedors també tenen una ampli ventall de 12 sessions d’acompanyament, per reforçar les seves competències en els seus inicis, a Martorell es realitzaran dues d’aquestes sessions adreçades a l’acompanyament a persones emprenedores; ‘Comerç amb futur: crea un punt de venda guanyador’ els dies 11 i 18 de juny de 2020 adreçat al Comerç i la jornada ‘La tercera edat: Un nou mercat en expansió’ el 18 de setembre de 2020 amb l’objectiu de potenciar idees de negoci que giren al voltant de donar servei a persones grans introduint els nous models assistencials.

També dins d’aquesta programació, s’ofereixen accions amb un contingut eminentment divulgatiu de gran utilitat per a les empreses i autònoms. A Martorell es faran les sessions: ‘Impulsa el teu negoci i fidelitza als teus clients amb Instagram’, ‘Ets autònom/a? Informa’t de les novetats’ i ‘Com concertar visites comercials’. A Sant Andreu de la Barca: ‘La protecció de dades en l’ambit de l’empresa’, ‘Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços’ i ‘Microinfluencers, com col·laborar amb èxit amb influents per a tot tipus d’empreses’. La jornada ‘Negocis locals: Com atraure clients de proximitat per Internet’ es farà a Olesa de Montserrat.

Inici d’accions formatives a Martorell

La major part de les accions formatives es duran a terme des del Molí Empresa de Martorell i s’inicien el dia 2 d’abril de 2020, de 09.30 a 13.30h, amb la sessió informativa ‘Impulsa el teu negoci i fidelitza als teus clients amb Instagram” a càrrec del formador Daniel Molina Sánchez de la consultora Magnifik. L’objectiu és descobrir com treure el màxim partit del compte a Instagram per fidelitzar als clients. Els assistents assoliran un nivell mig d’aquesta popular xarxa social.

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes, subvencionades al 100% per la Diputació de Barcelona i els ajuntaments participants. Les formacions es duen a terme a les instal·lacions dels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants. És imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web del Molí Empresa o presencialment al servei de Promoció Econòmica de cada municipi participant.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell