Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’Ajuntament posa en marxa #LagentdeMartorellesquedaacasa al seu canal YouTube
Les nostres noticies
L’Ajuntament posa en marxa #LagentdeMartorellesquedaacasa al seu canal YouTube

L’Ajuntament posa en marxa #LagentdeMartorellesquedaacasa al seu canal YouTube

26/03/2020

L’Ajuntament de Martorell ja ha posat en marxa al seu canal de YouTube la iniciativa #LagentdeMartorellesquedaacasa. Propostes divulgatives i de lleure, adreçades a totes les edats, per passar aquests dies de confinament a casa de la millor manera possible. També es podrà accedir a través d’una pestanya habilitada al web municipal i del Canal de Notícies de l’Ajuntament.

Diàriament, es penjaran a la plataforma materials audiovisuals divulgatius i d’entreteniment creats pels treballadors del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i també per les entitats. Propostes per fer a les llars relacionades amb l’esport, la salut, l’ensenyament, la cultura o el jovent, per fer les hores menys llargues i mantenir la ment ocupada, tal i com avançava l’alcalde Xavier Fonollosa.

Els visitants tindran la possibilitat de visionar consells de salut sobre com protegir-nos del contagi del coronavirus, quins són els símptomes, què fer en cas de creure que el patim o quines són les restriccions derivades del decret d’estat d’alarma.

En l’àmbit d’ensenyament, les educadores de les llars d’infants donaran consells per a les famílies i per als seus alumnes, es projectaran contes perquè els més petits entenguin millor la situació d’excepció actual i hi haurà tutorials per dibuixar amb possibilitat de documents de descàrrega. L’Escola Municipal de Música prepara vídeos de concerts, jam sessions i altres actuacions per amenitzar-nos l’aïllament.

Per tal de mantenir el cos actiu, els monitors del Departament d’Esports del PMSAPM estan enregistrant sèries d’escalfaments, exercicis d’estirament de diferents intensitats, psicomotricitat i coreografies amb molt de ritme per a joves, famílies i gent gran.

En l’àmbit cultural, la Biblioteca treballa per oferir propostes d’audiollibres. També es trobaran vídeos del festival Fem Dansa de 2019 i clips de Museus de Martorell per conèixer el nostre patrimoni.

I per als més joves, es projectaran els curtmetratges Sota Pressió INS Joan Oró, Sota Pressió INS Pompeu Fabra i Segona Oportunitat, treballats al taller de cinema de l’any 2014.

Des de la Regidoria de Participació, han contactat amb les entitats locals perquè col·laborin amb la iniciativa i engrandir l’oferta de continguts. Només cal enviar un correu electrònic a scompanyo@martorell.cat o un WhatsApp al telèfon 649 970 905, explicant quin és el material que podeu oferir: una activitat guiada, una xerrada, un entrenament virtual, un joc…

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell