Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Cinema del Diable presenta un concurs per fer curtmetratges de terror a casa
Les nostres noticies
MartHORROR

Cinema del Diable presenta un concurs per fer curtmetratges de terror a casa

07/04/2020

L’entitat Cinema del Diable organitza el Concurs MartHorror #JoEmQuedoACasa, al que s’hi pot inscriure qualsevol persona que enregistri al seu domicili un curtmetratge de terror d’un temps màxim d’un minut. Els guanyadors es decidiran pel vot popular i del jurat de l’entitat. Es concediran diversos premis, com ara subscripcions a plataformes i cicles de cinema i projecció al proper MartHorror.

Cinema del Diable ha posposat les projeccions de films que periòdicament programa a la Casa de Cultura per la contingència actual. En el seu lloc, però, convoca aquest concurs i anima tothom “a realitzar un curtmetratge de terror fet a casa, utilitzant la imaginació i els recursos que tenim a l’abast”, comenta Javier Vega, el president de l’entitat.

Les bases es poden trobar al web de l’entitat, al seu Intagram i Facebook. Indiquen que la projecció ha de tenir una durada màxima de 59 segons, ha de ser de temàtica de terror i ha de fer-se dins de casa, usant la imaginació i amb els mitjans que cadascú disposi a l’abast: mòbil, càmera, webcam…Caldrà enviar-lo abans de les 23:59 del 14 d’abril, per correu electrònic o wetransfer a cinemadeldiable@gmail.com.

Passada aquesta data, l’organització publicarà els finalistes a Instagram i els premis es decidiran amb el vot del públic i el vot del jurat del Cineclub del Diable. Els millors curts seran projectats en pantalla gran durant la setmana del MartHorror, que se celebra a l’octubre a la Fira de Bruixes.

El primer premi serà una subscripció de 3 mesos a Filmin i el segon, un passi de temporada per a 2 persones per a totes les sessions del Cicle Gaudí al Cineclub del Diable. Entre tots els participants se sortejarà una tassa i una samarreta de Cinema del Diable i entrades dobles per sessions del Cicle Gaudí.

Concurs diari ‘Saps qui és?’

Al mateix temps, Cinema del Diable proposa a Instagram el passatemps ‘Saps qui és?’. Cada dia penja una fotografia diferent, corresponent a un personatge conegut del món del setè art. La dificultat per als navegants resideix en el fet que es tracta d’una imatge d’infància.
 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell