Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> L’Oficina d’Atenció Ciutadana recomana l’idCAT per fer tràmits administratius en línia
Les nostres noticies
IdCAT Mòbil

L’Oficina d’Atenció Ciutadana recomana l’idCAT per fer tràmits administratius en línia

21/04/2020

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de Martorell promou l’accés a l’idCAT Mòbil, un servei de la Generalitat per a que els ciutadans facin tràmits electrònics amb les administracions. Per aquest motiu, ha elaborat un cartell amb informació dels requisits i el procediment per donar-se d’alta. Cal tenir més de 16 anys, disposar de DNI o la Targeta d’Identitat d’Estranger (TIE), la tarja sanitària del CatSalut i un telèfon mòbil.

Fer sol·licituds, inscripcions o certificacions, consultar les cites prèvies programades o rebre electrònicament les notificacions oficials de la Generalitat són serveis que ofereix l’idCAT Mòbil. Un mecanisme d’identificació i signatura electrònica per a la ciutadania, basat en l’enviament d’una contrasenya d’un sol ús al mòbil, i que es pot usar des d’un ordinador, tauleta o mòbil, sense instal·lar cap aplicació.

“Des de l’OAC en promovem l’ús, i més en moments com aquests, per a poder fer tràmits electrònics amb els ajuntaments, consells comarcals, diputacions, Generalitat o serveis de l’Estat com ara la Seguretat Social o Hisenda”, explica el regidor d’Hisenda, Economia, Organització i Règim Interior de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat.

Com donar-se d’alta del servei

Per començar, “cal tenir al davant el DNI, la tarja sanitària del CatSalut i el mòbil i anar a l’adreça idecatmobil.seu.cat per poder fer els tràmits de donar-nos d’alta”, diu Amat.

El regidor detalla que “primer se’ns demanarà una validació d’identitat. Cal introduir el número del DNI i la seva data de validesa. També cal escriure la data de naixement i omplir les dades del codi de barres de la targeta sanitària del CatSalut”. Amb això, afegeix, “es fa una validació, se’ns demanarà el número de mòbil i un correu electrònic i el sistema li enviarà automàticament un SMS amb el codi per a que es pugui començar a fer servir”. A partir d’aquest moment, s’accedirà al servei a través de ‘La meva carpeta’.

Es tracta “d’un procediment molt fàcil, vàlid per sempre, utilitzable des de qualsevol ordinador connectat a Internet i que serveix per fer tots els tràmits necessaris”.

Per més informació, es pot contactar amb l’OAC de Martorell al telèfon 93 775 00 50 o bé al correu electrònic oac@martorell.cat.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell