Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El Servei Local de Català reprèn l’atenció presencial amb mesures de seguretat
Les nostres noticies
Servei Local Català

El Servei Local de Català reprèn l’atenció presencial amb mesures de seguretat

07/07/2020

El Servei Local de Català (SLC) de Martorell reobre les portes a les seves dependències del Complex Educatiu Torrent de Llops després d’uns quants mesos d’aturada de l’activitat presencial. El personal del centre d’ensenyament torna a atendre, des d’aquest dilluns, les visites de persones interessades en fer cursos o dur a terme altres gestions.

El SLC se situa al carrer de Josep Tarradellas número 11 i des d’ahir atén al públic de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00h. Tot i això, l’atenció telemàtica continuarà sent la prioritat per garantir al màxim l’acompliment de les mesures de seguretat i salut públiques.

El seu responsable, Andreu González, deixa clar que “per rebre atenció presencial i demanar un certificat o informació dels cursos que oferirem a partir de setembre, serà imprescindible la cita prèvia, trucant al 93 775 25 38, o escrivint-nos a martorell@cpnl.cat”, com a mesura per prioritzar la seguretat i la protecció, tant d’usuaris com de treballadors.

González explica que “enguany no hem pogut fer el curs bàsic d’estiu, però al setembre ens tornarem a veure les cares, perquè serà quan comencin els cursos”. Afegeix que les inscripcions també es faran al setembre, i que “els cursos més baixos, els inicials i bàsics i probablement també els elementals, es faran de manera presencial”, mentre que els intermedis i els de suficiència -que serveixen per a obtenir els certificats B2 i C1 i C2-, seran en línia, a distància.

Una de les tasques bàsiques del SLC de Martorell és el desplegament dels cursos de català de diferents nivells i la promoció de l’ús social de la llengua, sobretot a través del programa de Voluntariat per la Llengua (VxL). González enumera també una altra funció, “l’assessorament i revisió de textos escrits”, i explica que aquests darrers dies, les principals sol·licituds dels alumnes han sigut tenir còpia dels certificats, que es poden demanar al correu martorell@cpnl.cat. L’alumne rebrà “una còpia en PDF del certificat a la seva bústia de correu electrònic”.

González recorda que, per a rebre informació actualitzada dels cursos i l’activitat del SLC de Martorell “estem presents a les principals xarxes socials, com són Twitter, Instagram i Facebook, amb el nom de @slcmartorell. Aquest dilluns, el centre ha fet un directe a Instagram mostrant les instal·lacions de manera virtual als seguidors i informant dels nous horaris.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 85.208.96.208  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell