Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Emprenedors i empresaris aprenen de rol i lideratge relacional al Molí Empresa
Les nostres noticies
Curs 'Rol i lideratge' al Molí Empresa

Emprenedors i empresaris aprenen de rol i lideratge relacional al Molí Empresa

05/08/2020

Una desena de persones empresàries i emprenedores van participar durant 5 sessions online del curs ‘Lideratge relacional. Guanya influència potenciant la connexió amb les persones’. Una sessió organitzada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell. Les sessions van finalitzar el passat dijous 23 de juliol, i van tenir l’objectiu de millorar les seves competències de lideratge i col·laboració empresarial.

Liderar i gestionar persones avui en dia és un exercici complex que requereix reflexionar sobre l’entorn, conèixer les diferents dimensions del lideratge, però també fer un exercici profund d’autoconeixement i autolideratge, i trobar un sentit i un propòsit en allò que es fa. A més, el líder ha de conèixer eines i instruments i desenvolupar habilitats fonamentals de relació i la influència.

Gràcies a aquesta formació, els participants van conèixer diferents eines per desenvolupar la competència clau de tot líder, la influència, a través de potenciar la connexió i desenvolupar relacions de confiança amb les persones. La va impartir, en 5 sessions de 3 hores cadascuna i amb una durada total de 15?hores, el formador Alberto Catalán, de la consultora Audilab.

Durant les cinc sessions, els alumnes van descobrir i practicar, a través de diferents metodologies, principis bàsics de comunicació necessaris per a gestionar amb èxit les situacions habituals d’un líder: Donar feedback, aconseguir el compromís, desenvolupar l’equip, potenciar la col·laboració.

Les sessions es van realitzar en línia a través de la plataforma Zoom i amb el suport de la plataforma virtual d’Audilab. Els participants van disposar de tot sels materials i suports per realitzar el seguiment complet de la formació a distància i de la manera més còmoda i accessible.

Un cop finalitzada la formació, els participants ja han adquirit competències per guanyar influència transversal amb les persones amb les quals treballa potenciant diferents aspectes com la capacitat de gestionar les emocions, l’augment de la capacitat per afrontar i gestionar els conflictes en l’equip, la influència en les persones positivament, a través de connectar amb les seves pròpies motivacions, i tots aquests aspectes i molts altres creixent com a líder fent créixer l’equip de manera col·laborativa.

 

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.22.240  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell