Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El Progrés continua aquest agost amb els sopars a la fresca
Les nostres noticies
Sopars a la fresca d'El Progrés

El Progrés continua aquest agost amb els sopars a la fresca

11/08/2020

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés continua ofertant aquest mes d’agost les sessions de sopars a la fresca amb música en directe que ha proposat durant quatre dissabtes de juliol al vespre. La resposta de públic -unes 450 persones d’assistència- han fet decidir a la junta a perllongar l’activitat. A partir del dia 24 d’aquest mes es reprendrà el moviment a oficines per inscriure’s als cursos i tallers que s’adaptin a la normativa de seguretat de la COVID-19.

Els sopars a la fresca amb música en directe se celebren les nits de dissabte a la pista exterior d’El Progrés des de les 20.30 i fins les 00.00h. Són gratuïts i oberts tant als socis de l’entitat com a la resta de públic interessat, i inclouen un servei de bar que ofereix entrepans, torrades, tapes i begudes. Després d’ampliar-los durant l’agost, restaran tres sessions més per celebrar, els dies 8 -amb actuació de Raúl-; 22 -amb la presència de David Swing- i 29 d’agost -amb Mariam-. No hi haurà sessió el dia 15.

L’ampliació durant l’agost és deguda a la bona rebuda de l’activitat al juliol. La junta d’El Progrés hi ha donat continuïtat “perquè al juliol va anar prou bé. A cada sessió van venir entre 100 i 125 persones, el temps ens va acompanyar i la gent va quedar molt contenta. En tot moment vam respectar les mesures de seguretat i de distància, i molta gent gran de Martorell va venir, amb tranquil·litat, i s’hi va estar bé a la fresca”.

Per contra, aquest agost tanca el servei de vermuts dels diumenges al migdia, i també romanen tancades les oficines “fins el dilluns 24, quan començarem a fer les inscripcions a les activitats de l’Activa’t que siguin possibles”. Gotsens creu que, arran de les mesures de seguretat, “hi haurà alguns tallers i cursos que podrem fer, com ara manualitats, pilates, dansa, sevillanes i ball en línia. D’altres ens generen més dubtes”.

Obres a l’interior del teatre per millorar la seguretat i l’acondicionament

L’interior del teatre d’El Progrés és objecte, aquests dies, d’obres per adequar i posar al dia les mesures de seguretat de l’equipament i millorar la climatització de la instal·lació. Gotsens detalla que “s’estan fent les instal·lacions de la llum a l’interior a la pista; posant un detector d’incendis; renovant la instal·lació d’aigua; col·locant llums d’emergències i un teló inífug de separació a l’escenari i també maquinària, calefacció i aire condicionat nous. També es construeix un dipòsit d’aigua actualitzat a la normativa”.

El president de l’entitat del carrer del Mur considera que, gràcies a aquestes accions, “podrem aprofitar molt més el local que no pas ara, ja que a l’estiu estava inactiu a causa de la calor i ara es podran fer moltes activitats”.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 54.36.148.132  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell