Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Els espais interiors del CIES reobriran a partir de dilluns per als usuaris
Les nostres noticies
CIES Interior

Els espais interiors del CIES reobriran a partir de dilluns per als usuaris

09/02/2021

Les mesures per contenir els contagis de coronavirus a Catalunya es relaxaran en alguns àmbits a partir del dilluns 8 de febrer, i els gimnasos i sales d’esport veuran possible la seva reobertura, tot i que amb algunes restriccions. Si des de finals del mes de desembre van tancar les seves portes, ara reobriran al 30% del seu aforament.

D’aquesta manera, el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) de Martorell afegirà a la seva oferta l’ús de la sala de fitness i de musculació, sense modificar la graella d’activitats vigent i que combina les activitats presencials amb les que es duen a terme en línia. Els usuaris que accedeixin als espais tancats hauran de fer ús de la mascareta en tot moment, també mentre duguin a terme l’activitat física, de la mateixa manera que ho faran els tècnics de la sala. Les sessions adaptaran les seves càrregues físiques i permetran més descans entre els exercicis, entenent la dificultat que suposa dur la mascareta mentre es fa esport.

L’oferta a l’aire lliure es manté intacta

El mes d’octubre va començar al CIES una programació amb activitats presencials i d’altres en línia. I a finals del mes de gener va potenciar les que es fan a les seves instal·lacions amb tres noves propostes: per una banda, el ciclisme outdoor. De l’altra, el Cardio Tono, i l’última a incorporar-se va ser la de Group Training. Totes elles tenen lloc a les immediacions de la piscina d’estiu i es desenvolupen en grups reduïts d’entre 6 i 10 integrants, garanteixen la desinfecció del material que s’utilitza i estan dirigides per tècnics de la instal·lació.

Des de dilluns també s’afegeix la possibilitat de seguir les activitats dirigides de manera presencial o en línia, a través de la plataforma Microsoft Teams. Per participar en les activitats que es duen a terme al CIES els usuaris hauran d’inscriure’s a través del lloc web patronatmartorell.deporsite.net. Aquí escolliran si prenen part en les sessions virtuals o si ho fan presencialment i s’asseguren la seva assistència amb antelació.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.127.105  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell