Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Inscripcions obertes a la formació virtual 2021 per a empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord
Les nostres noticies
Molí Empresa

Inscripcions obertes a la formació virtual 2021 per a empreses i emprenedors del Baix Llobregat Nord

09/03/2021

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, posa en marxa un any més les inscripcions a 18 accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses per aquest 2021. Els cursos tindran lloc entre març i desembre, amb l’objectiu de seguir impulsant el desenvolupament econòmic local. Les inscripcions ja es poden fer a través de la web www.moliempresa.cat.

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d’activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i línies de treball com sessions d’acompanyament per a persones emprenedores i tallers de consolidació i creixement d’empreses, i enguany s’ofereixen totes en modalitat telemàtica per facilitar la seva realització davant les possibles situacions sanitàries de la COVID-19.

Entre les diferents propostes, figuren 11 tallers de consolidació i creixement d’empreses tan pràctics com per exemple ‘Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners‘, ‘Autònom/a: Aprèn a fer el Compte de Resultats per gestionar el teu negoci‘, ‘10 claus per innovar i créixer a través del teu producte‘, ‘El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives‘, ‘Facebook i WhatsApp per a negocis‘, ‘Vull vendre per Internet, però, per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce‘, ‘Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci‘, ‘Les 12 úniques maneres de captar clients‘, ‘Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa‘, i el curs ‘Cinc estratègies i quatre tècniques in fal·libles per fidelitzar clients. Accions de màrqueting durant i post COVID-19‘.

Els emprenedors també tenen set sessions d’acompanyament, per reforçar les seves competències. A Martorell se’n faran tres: ‘Coneix els requisits legals i fiscals de la venda online‘ el 15 i 17 de març, ‘Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci‘ el 14 i 16 d’abril, i el curs ‘Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes‘ el 19 i 21 d’octubre.

La resta de sessions són: ‘Comptabilitat per a no comptables: Aprèn les línies bàsiques‘ els dies 20, 22, 27 i 29 de setembre, ‘Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials‘ l’1 i 4 d’octubre, dues edicions de ‘Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat‘ el 7 i 14 d’octubre i el 16 i 17 de juny.

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i pels ajuntaments participants. Les formacions es duen a terme enguany de manera telemática gestionades pels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla la plataforma utilitzada en cada formació.

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica dels diferents municipis participants.

Més Informació

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 3.224.220.101  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell