Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El Club Petanca Martorell estrena instal·lacions reprenent el torneig 1 de maig
Les nostres noticies
Torneig petanca 1 de maig

El Club Petanca Martorell estrena instal·lacions reprenent el torneig 1 de maig

11/05/2021

Les renovades pistes de petanca del Club Petanca Martorell han acollit aquesta tarda el torneig 1 de maig que havia de tenir lloc el passat dissabte i que va haver-se de posposar una setmana a causa de la pluja. Amb prop de 30 participants, repartits en 15 parelles, els jugadors han pres part en una cita que va quedar anul·lada el curs passat i que enguany ha tornat a reunir participants de diferents clubs.

El club martorellenc ha adaptat l’horari a la tarda a les seves competicions internes i ha celebrat el torneig a les dupletes femenines i masculines. La parella guanyadora han estat Víctor i Juanito, del Club Petanca Tres Bolas, en un torneig que ha seguit un format de competició de tots contra tots i en què s’eliminen les parelles perdedores. Finalment, amb el quadre general i el quadre de consolació, les parelles s’han enfrontat en una repesca i tots han jugat, pràcticament, les mateixes partides. En la general, els segons classificats han estat Paco I Willy, mentre que en la final de consolació s’han imposat Jose i Palomo, seguits per David i Jesús. En la repesca, Jose i José Carlos han guanyat i els segons classificats han estat Asun i Rafi. Els guanyadors de consolació i repesca formen part del Club Petanca Martorell. L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com els regidors Gerard Mimó, Albert Fernández, Sole Rosende, Raquel Sans, Eli Plaza i Rosa Cadenas han assistit a l’entrega de premis.

Una temporada d’impasse per a la següent

La lliga regular no ha pogut celebrar-se amb normalitat, i és que el confinament del passat mes de setembre i octubre va privar els jugadors de moure’s amb llibertat per disputar els partits. Per tant, no han tingut opció de desenvolupar la competició domèstica. Però la cita on sí que hi seran present els jugadors martorellencs seran els Campionats de Catalunya, en format individual i per parelles, i el Club Petanca Martorell hi aporta fins a sis jugadors durant els mesos de maig i juny, quan tindrà lloc el campionat.

La presidenta del club, Loli Carballido, ha admès que pel moment només estan celebrant les partides dels dissabte però ser als Campionats de Catalunya i preparar-se per a les lliga del curs que ve són ara com ara els seu al·licients més llaminers.

El Club Petanca Martorell, a més, estrena instal·lacions enguany després de la remodelació de les instal·lacions antigues. Malgrat que l’ubicació no ha variat, el club compta amb uns serveis més nous, amb el local social, la sala de reunions i les oficines del club, els lavabos i una zona de jocs infantils més espaioses i ha sortit guanyant pel que fa a les pistes, i és que en compta amb dues més. En aquest sentit, Carballido ha admès que volen aprofitar l’avinentesa per estendre la petanca als veïns martorellencs.

El club té actualment 18 jugadors masculins i 15 jugadores femenines. Pel que fa a l’equip femení, ha viscut un ascens un pèl inesperat, pujant a la Tercera categoria respecte la cinquena on hi militava fins a aquesta temporada.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 185.191.171.13  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell