Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El taller ‘Intercanviant processos’ apropa les experiències de diferents artistes a l’Espai Muxart
Les nostres noticies
Taller 'Intercanviant Processos'

El taller ‘Intercanviant processos’ apropa les experiències de diferents artistes a l’Espai Muxart

11/05/2021

L’artista Núria Güell va compartir ahir a la tarda el taller Intercanviant processos per posar en comú idees i experiències amb els participants del projecte Processos, un projecte que arribarà a Martorell a partir del proper 9 de juliol i que s’estendrà fins el 24 de setembre al Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis. Col·lectiu L’ALTRE (Olesa de Montserrat i Esparreguera), Edo Garcia (Esparreguera), M’HO (Martorell), Sibux (Martorell) i Júlia Ruiz Matas (Collbató-El Bruc) van ser els artistes que van prendre-hi part i que formaran part del projecte Processos, que té com a objectiu posar en valor la creació contemporània a la zona del Montserratí.

Processos consta de dues fases, i la sessió d’ahir va permetre als participants incidir en la primera, que se centra a intercanviar idees i trobar els projectes individuals de cadascun d’ells, i començarà el 7 de juny, fins al 4 de juliol. En la segona es passarà a l’exposició dels resultats i, seguint la intenció de dialogar sobre ells, es dibuixarà la mostra i s’obrirà la porta al diàleg entre els artistes i el públic.

L’espai d’art martorellenc va acollir una sessió de tres hores en què Núria Güell va recollir l’encàrrec de guiar els artistes i explorar les possibilitats que poden trobar en les seves creacions, a través de la seva experiència. La gironina és una de les artistes presents en L’elogi del malentès, l’exposició que es pot veure actualment a l’Espai Muxart, i hi aporta una de les mostres que més han cridat l’atenció. Per a Güell, la sessió d’ahir és una base per a artistes que poden recollir episodis d’altres companys, com a “font d’inspiració”.

Els comissaris de la mostra Processos, Rafa Haro i Laura Bel, i representants d’Obertencanal, van participar també del taller d’ahir, i van confirmar la idea inicial d’aquest projecte, i que basa en la posada en comú d’idees els fonaments de projectes que han d’arribar. Haro va destacar de l’espai Muxart la seva vessant creativa i de producció i com poden aprofitar-ho els artistes.

Bel, de la seva banda, va valorar el procés d’intercanvi d’idees i tècniques de la sessió i l’enriquiment que aporta als participants.

El projecte Processos començarà la primera fase el 7 de juny i s’allargarà fins el 4 de juliol, una fase que entrarà dins la quarta edició de l’IntARTvenció 2021, i donarà pas a la segona fase, fins al 9 de gener de 2022. A Martorell es podrà veure entre el 9 de juliol i el 24 de setembre i d’aquí marxarà al Centre de Cultura Contemporània de València.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 52.70.240.171  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell