Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> El Sala5 certifica la segona plaça i jugarà la promoció d’ascens a Segona Divisió
Les nostres noticies
Sala5 Martorell (imatge: Xavi Velasco)

El Sala5 certifica la segona plaça i jugarà la promoció d’ascens a Segona Divisió

26/05/2021

El primer equip del Sala5 Martorell jugarà la promoció d’ascens a Segona Divisió després d’assegurar-se la segona plaça al sotsgrup 3C de Segona Divisió B a manca d’una jornada perque finalitzi la lliga. Els martorellencs, que ara tenen 50 punts, restaven pendents del resultat entre l’AE L’Hospitalet Bellsport i el Futsal Mataró, els seus dos màxims perseguidors. Aquest partit aplaçat ha acabat amb un empat que permetrà als de Víctor González aconseguir el bitllet per a la disputa per l’ascens a Segona Divisió.

La temporada 2020-2021 ha seguit un format de competició que ha dividit la temporada en dues parts. La primera, per conèixer qui eren els vuit conjunts dels dos sotsgrups catalans que lluitarien per ser a la promoció d’ascens. El Sala5 va cloure la primera fase en segona posició, per darrere del Calvià i acompanyat també per l’AE L’Hospitalet Bellsport i l’Escola Pia de Sabadell.

Una segona fase contundent

En la segona fase s’han vist les cares amb el CN Sabadell, el FS Manresa, el Futsal Mataró i el Futsal Barceloneta, procedents del sotsgrup 3B. I invictes, amb un balanç de quatre victòries i tres empats, han aconseguit situar-se a la segona plaça. L’avantatge respecte l’AE L’Hospitalet Bellsport i el Futsal Mataró els ha assegurat quedar-se amb la segona plaça i acompanyar el Calvià a la lluita per l’ascens a Segona Divisió. D’aquesta manera, es converteix en l’únic conjunt català present en el playoff.

El president del Sala5 Martorell, Xavi Torres, ha assegurat que aconseguir jugar la promoció d’ascens era un objectiu de l’entitat i creu que arriba “en el millor moment de l’equip” aquest curs.

El rival del primer equip del Sala5 serà el filial de l’Inter FS, el campió del sotsgrup 4C, després del sorteig que es va fer la setmana passada i que va emparellar-lo amb el conjunt madrileny per al proper dissabte 5 de juny. En aquesta primera eliminatòria jugaran dotze conjunts, i després de conèixer els guanyadors, es disputaran els últims partits per saber quins són els tres conjunts que ascendiran a Segona Divisió.

Cap de setmana d’una nova jornada

El primer equip del CF Martorell va caure ahir en la seva visita al CF Solsona (2-1) en un partit on va poder tornar a casa amb premi. En el primer dels tres desplaçaments que li arriben a partir van perdre després que els locals s’avancessin molt aviat i fessin bo el primer avantatge a pilota aturada.

En clau femenina, les martorellenques van empatar a zero contra la Unió Esportiva Sitges en un partit que va suspendre’s als 20 minuts per lesions de les sitgetanes i que van quedar-se amb només sis jugadores de camp. El comitè de competició resoldrà aquesta jornada.

En handbol, el primer equip femení del Club Handbol Martorell va perdre els dos enfrontaments contra l’Handbol Ribes però es manté a tres punts del descens, que ara és a tres punts. Amb dues derrotes (32-27 i 29-32), les groc-i-negres  no van poder sumar contra el líder i han quedat amb les mans buides.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 135.181.79.106  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell