Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Eric Garcia es penja la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio
Les nostres noticies

Eric Garcia es penja la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio

02/09/2021

Eric Garcia s’ha penjat aquest migdia la medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio. El martorellenc ha jugat la final de futbol amb la selecció espanyola, que ha perdut contra el Brasil a la pròrroga (2 a 1) a l’Estadi Internacional de Yokohama. El jugador ha aconseguit pujar al podi d’unes olimpíades, les primeres de la seva carrera esportiva.

És el primer futbolista martorellenc que disputa una cita olímpica i ha estat una de les peces essencials en les alineacions de Luis de la Fuente. El blaugrana ha comparegut com a titular en els sis partits de la selecció espanyola i ha completat tot el minutatge de la cita olímpica.

La competició a Tòquio va arrencar el 21 de juliol i la selecció espanyola va aconseguir arribar a la final contra la campiona de Rio 2016, després de superar la fase de grups com a primera del Grup C, empatant contra Egipte i Argentina i guanyant a Austràlia, a Costa de Marfil en quarts de finals i al Japó en semifinals.

En la primera part de la final, el brasiler Matheus Cunha ha aprofitat una pilota dividida per marcar l’1 a 0 en el minut 45. En la segona meitat, els de Luis de la Fuente han sabut jugar amb el marcador en contra i la insistència ha tingut el premi de l’empat. Un gol d’Oyarzábal a passada de Carlos Soler en el minut 61 ha significat l’1 a 1. Ja al minut 109 de la pròrroga, els brasilers han decantat la balança amb un gol de l’exblaugrana Malcom.