Ràdio Martorell 91.2 fm

Pàgina principal >> Les Noticies >> Els infants gaudeixen de nous jocs a la remodelada plaça Ramon Llull
Les nostres noticies
Plaça Ramon Llull

Els infants gaudeixen de nous jocs a la remodelada plaça Ramon Llull

02/12/2021

 Acte d’inauguració de la remodelació de la plaça Ramon Llull al barri de Can Carreres, aquest matí de diumenge. Hi ha hagut ambientació infantil, parlaments de l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Serveis Urbans i Via Pública, Elisabeth Plaza. A continuació, s’ha descobert una placa commemorativa i s’ha repartit xocolata i coca.

L’alcalde s’havia compromès amb els nens i nenes del barri a instal·lar-los uns jocs infantils, aprofitant la remodelació de la plaça. Aquest “són jocs inclusius, que vol dir que els poden fer servir els nois i noies amb discapacitat”. “Hem enjardinat l’espai, canviat els paviments, podat els arbres, millorat la il·luminació i posat bancs”. “Espero que ho gaudiu, sobretot els infants, i que cada cop seguim millorant els espais de Martorell, perquè fer urbanisme al servei de les persones és el millor que podem fer des de l’àrea de Territori”, ha dit Fonollosa en el parlament inaugural.

En el marc de la reforma integral que l’equip de govern ha dut a terme al barri de Can Carreres, quedaven alguns espais per endreçar, com la plaça Ramon Llull. Ara s’està treballant en la plaça de Maria Canela que, després de les obres del Corredor Mediterrani, s’ha de refer i posar pantalles acústiques, i també es remodelarà el passatge Central Elèctrica. “Un cop acabin aquestes obres, tindrem tot el barri reurbanitzat en sis anys, un temps rècord”, ha remarcat.

L’Ajuntament ha recuperat la plaça Ramon Llull com a lloc d’estada i confluència d’activitats de lleure, per tal que esdevingui el centre de convivència dels ciutadans del barri. S’hi ha creat una plataforma com a zona d’estada accessible sense desnivell amb instal·lació d’un multijoc infantil per als menuts. També s’ha augmentat l’espai verd i de vegetació per tal de fomentar el desenvolupament sostenible de l’espai urbà, i s’hi ha instal·lat nou mobiliari urbà.

 

[ Fer comentari ]

   

El teu comentari ...

Enviant desde: 47.128.18.238  
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)


Publicar comentari
 

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  Un producte de:

www.aMartorell.com
  Col.labora:

Logo Solvay Martorell