Trobada d'entitats

 
12/06/2010 - 18:00
On: Centre cultural - sala de conferències

Benvolgudes entitats i membres de les entitats,

L’Assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell ens posem en contacte amb vosaltres per a plantejar-vos i convidar-vos a crear una trobada d’entitats.

El plantejament del qual partim és el següent: les associacions molt sovint ens trobem amb obstacles i dificultats –internes i externes- per a poder desenvolupar les nostres activitats i projectes, fet que d’altra banda no impedeix que ens continuem plantejant nous objectius per a treballar.

Per això, us proposem de trobar-nos per a posar en comú tant els aspectes negatius com els positius del fet de treballar organitzadament. La trobada es planteja per al dissabte 12 de Juny de 2010 a les 18.00 h a la “Sala de Conferències del Centre Cultural”.

Els objectius no es limiten als perseguits per la CUP com a organització política, formada bàsicament per persones que són membres de diverses entitats, sinó que van més enllà, ja que aquesta posada en comú ens servirà a totes per a conèixer millor la nostra realitat i compartir les eines i recursos amb què cada entitat superem els petits i grans problemes associatius, a més a més de teixir xarxes i complicitats.

Per això us convidem, no només a participar d’aquesta trobada, sinó també a participar de l’elaboració de les dinàmiques de treball que s’hi desenvoluparan.

Per a qualsevol comentari, envieu-nos un correu electrònic a l’adreça cupmartorell@gmail.com, feu-nos-ho arribar al Centre Social La Vila, al c/ Llosellas 12A (ens reunim, quinzenalment, els dimarts a partir de les 21 h; ens podeu deixar una nota escrita si no ens hi trobeu) o al telèfon 685 81725.

Ben atentament,

L’Assemblea de la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell.