Els veïns, molestos amb la primera gran "cacicada" d'Esteve

 [Veure 25 comentaris]
01/02/2008
Primer va ser la censura al butlletí municipal, ara la decisió d’eliminar línies de bus sense comptar amb ningú. L´ ’estil Esteve’ continua sent el mateix de la seva època anterior
 
(notícia de “Baix Llobregat Nord Al Dia”)
 
 
Haureu llegit a la premsa la notícia de que “Martorell elimina el bus 3D de cap de setmana sense l’opinió dels veïns”. Ja coneixíem les intencions de l’alcalde Esteve, però sorprèn la decisió per la seva precipitació i manca de transparència.
 
En altre apartat, el setmanari diu que “Els veïns lamenten que no tinguessin en compte el seu parer”. Les associacions de Can Bros, Verge del Carme, Can Carreres i Buenos Aires “lamenten la reestructuració perquè la línia 3D donava un servei que feien servir persones grans sense carnet i també joves que anaven al Congost i al centre comercial en el seu temps de lleure”.
 
El president de l’Associació de Can Bros diu a més que “està pendent de reunir-se amb el regidor Caballero”. Podrà esperar assegut a que se li donin explicacions d’un fet ja consumat per part d’un regidor que diu que la línia no era “sostenible”. Vist els 43.000 euros a l’any que guanya el regidor, està clar que han de sortir de la retallada de serveis.
 
Evidentment, i tal com il·lustra l’acudit de setmanari, l’ajuntament actual no està per atendre les necessitats dels joves, sinó les dels membres dels govern municipal i els seus amics.