SORTIDA DEL CAE A LA MASIA CAN DEU DE SABADELL (ESPAI NATURA UNNIM)

 
16/05/2011

Els Usuaris del CAE del Centre d´ Atenció Diürna de la Fundació Privada Arc de Sant Martí de Martorell, el passat 9 de maig van fer una sortida a la Masia Can Deu de Sabadell .

Es va organitzar una activitat que es diu “ Els animals de la granja i l´ hort “ . L´ objectiu principal va ser la descoberta lúdica per part dels nois/es , de la relació de l´ home amb el medi mitjançant el coneixement directe d´ una granja .

El taller comença a la Masia Can Deu . El mas es un nucli d´ explotació agrícola tradicional catalana , formada per una casa de camp, la masia , amb diverses dependències i terres de conreu al seu voltant . Les principals tasques dels pagesos es centren en el sector Primari: agricultura i ramaderia , feines que tradicionalment els permetien un gran nivell d´ autosuficiència.

Els nois/es van conèixer els diferents animals de la granja , va ser una activitat molt sensorial . Van poder tocar tots els animals i fins i tot els van poder donar de menjar . Van gaudir d´ un dia molt maco en relació amb la natura .


Equip Tècnic i Educatiu
CENTRE D´ ATENCIÓ DIÜRNA
FUNDACIÓ PRIVADA ARC DE SANT MARTÍ
MARTORELL