XIV MARXA SPECIAL OLYMPICS 27/11/2011

 
24/11/2011

  

MIRA QUIN BON PLA PER DIUMENGE AL MATI !!

 

 

Benvolguts/es;


El proper Diumenge 27 de Novembre tindrà lloc la : XIV MARXA SPECIAL OLYMPICS.


Es un esdeveniment gratuït obert a tota la ciutadania on farem una caminada que tindrà sortida a Avinguda Diagonal (Plaça Reina Mª Cristina, davant de El Cortes Inglés) a les 11:00 hores (concentració 10:30 hores) i l’arribada a les instal•lacions del FC Barcelona, Palau Blaugrana (Entrada 7) a les 11:45 hores on es realitzaran diferents espectacles.


L’acte principal serà l’entrega dels Premis Nacionals Special Olympics, i concretament el premi al comprimís solidari, que aquest any ha recaigut sobre el BÀSQUET CLUB MARTORELL SOLVIN, premiant la incorporació a l’entitat de l’equip de nois i noies de la nostra Associació ARC DE SANT MARTI.


Entre d’altres, també hi podrem gaudir de les actuacions dels “CATARRES” i de “LOS MANOLOS” i com no, la mascota de Specials Olimpics Catalunya-ACELL -EL NUC- ens acompanyarà durant aquesta diada.


Amb el lema d’ enguany: TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!! Hem de demostrar, omplint el Palau Blaugrana, que en temps difícils, ens fem mes forts i ens unirem per a demostrar que som capaços de tot.


¡¡ COMPTEM AMB TOTS VOSALTRES !! NO PODEU FALTAR.