"Pruebas Motrices Specials Olimpycs España 2011”

 
14/12/2011

 

"Encuentro Nacional de Pruebas Motrices Specials Olimpycs España 2011"

El 25, 26 i 27 de novembre es va celebrar a Madrid el “II Encuentro Nacional de Pruebas Motrices  Specials Olimpycs España 2011” on la delegació catalana va estar representada per cinc esportistes de l’Associació Arc de Sant Martí. A més de la nostra delegació, van participar  Andalusia, Astúries, Castella i Lleó, Galicia , la Regió de Murcia i cinc centres de la Comunitat de Madrid.

Un total de 61 esportistes van participar en una bateria de 10 proves motrius de diferents esports: atletisme, hoquei, bàsquet, futbol, handbol, tennis taula, gimnàstica, petanca i bitllets.

Paral·lelament a la competició es va dur a terme un Programa de Salut on tots els participants van poder fer diferents proves (densitometria òssia, revisió ocular, electrocardiogrames…) per comprovar el seu estat de salut.

Santi,Héctor, Pere, Jose i Sergio van demostrar les seves habilitats realitzant totes les proves amb força destresa i entusiasme, alhora què van fer molts amics i van gaudir d’una experiència molt enriquidora i divertida.