2a TROBADA D'ENTITATS D'ESTUDIS DEL BAIX LLOBREGAT A MARTORELL. 28/03/2009

 
12/03/2009

El dissabte 28 de març de 2009 tindrà lloc a Martorell, al Complex Educatiu (C/ Josep Tarradellas, 11-13), la 2a Trobada d'Entitats d'Estudis del Baix Llobregat, organitzada pel Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Centre d'Estudis Martorellencs, Associació Cultural del Montserrat, Associació d'Amics del Museu de Gavà, GREHIC de Castelldefels i Òmnium - Delegació Baix Llobregat; amb el suport de l'Ajuntament de Martorell, l'Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana.

A partir de les 9 h hi haurà la recepció dels participants i l'entrega de la documentació. Després de la benvinguda, a les 10 h està prevista la conferència de Vicenç Villatoro El paper de les entitats d'estudi en la recerca, la preservació i la difusió del patrimoni.  A partir de les 11.30 h entitats de la comarca presentaran els seus projectes. A les 13 h s'iniciarà una taula rodona moderada per Alfred Mauri (CEM) i Rosa Gironès (assessora) sobre La gestió i la realització de projectes en el si de les entitats d'estudis. Després del dinar que es farà també al Complex Educatiu, a partir de les 16 h es durà a terme el Taller d'introducció a la Viquipèdia adreçat als estudiosos locals i comarcals. Com a cloenda de la jornada, cap a les 18.30 h es farà una visita al Pont del Diable.

La inscripció és gratuïta (no inclou el dinar). Lloc d'inscripció: Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat (936666703 / cecbll@llobregat.info)

Triptic.pdf