Club Handbol Martorell

Pàgina principal >> Activitats >> Ull Blau Vilanova 29 - 16 C.H. Martorell (Cadet Femení)
Les nostres Activitats

Ull Blau Vilanova 29 - 16 C.H. Martorell (Cadet Femení)

27/10/2007 -

Resultat:
Ull Blau Vilanova 29 - 16 C.H. Martorell(Mitja part: 14-5)

Alineacions:
Ull Blau Vilanova: Marta Carrión, Laura Carrión, Estefania Caballero, Laia Egea, Tania Caldera, Raquel Santano, Laura Gonzalez, Adelaida Garcia, Veronica Jimenez i Monica Bisbal.

CH Martorell: Alba Buenestado, Helena Martìnez, Gema Mollà, Marta Valdivieso, Irene Mataró, Cristina Cots, Paula Ortìz, Sara Romero, Helena Sevilla, Julia Regue, Blanca Armengol i Aida Jimenez.

Àrbitre: Martorell

Crònica:
El cadet femení perd el seu tercer partit de la temporada per un clar 29-16. Molta de la diferéncia del resultat final es va agafar a la primera part on la bona defensa de les del Baix Llobregat peró un atac fluix va fer que les jugadores locals marxessín al descans per un clar 14-5. En la segona part l'equip Martorellenc va intensificar la defensa i millorant l'atac de la primera meitat va fer que la segona part estigués mol més igualada que la primera part. On el millor joc del Martorell va fer que la segona part acabés amb el 15-11, i amb el resultat final de 29-16.