Pàgina principal >> Activitats >> BM La Roca 30 - 31 C.H. Martorell

BM La Roca 30 - Martorell 31 (Mitja part: 17-18)

H Sant Vicenç Esportiu:

CH Martorell:

Àrbitres:

Crònica:

El Martorell enceta la fase de permanència a primera amb una important i treballada victòria en terres roqueroles.

A l'inici de partit, la iniciativa la portàven els joves jugadors locals, que amb ràpids contratacs s'han posat amb 4 gols d'avantatge ( 7-3). Però poc a poc, els experimentats jugadors martorellencs han anat retallant diferències fins a posar-se per davant ( 9-11). El Martorell ha seguit per davant fins al descans ( 17-18), tot  i el seguit d'atacs que han desaprofitat per agafar una avantatge més important.

Els primers minuts de la segona part han començat com al final de la primera, amb imprecisions atacants per part del Martorell, i l'equip Roquerol ha agafat altre cop una diferència de  3 gols a favor. A partir del minut 45, el Martorell s'ha posat les piles en defensa i  poc a poc ha anat retallant la diferència, fins igualar el partit, i posar-se per davant, en uns últims minuts de nervis que han sabut jugar millor.

A destacar per part del Martorell l'actitut de tot l'equip, la porteria en uns últims minuts decissius, i la rescatada vella connexió sesrovirenca Bou-Jimenez.