Pàgina principal >> Esports >> Primera derrota del F.S. Martorell
Noticia

Primera derrota del F.S. Martorell

02/10/2006

Comparteix

El Martorell ha encaixat la primera derrota de la temporada a la Lliga nacional de futbol sala. L'equip del Baix Llobregat no ha superat la dura prova del Playas de Castelló. Tot i avançar-se en el marcador amb gol de Diego en el minut 11 de partit, els catalans només han pogut defensar aquest avantatge quatre minuts. Fernando i Pablo, amb dos gols cadascun, han estat els més perillosos. Els dos últims gols del Castelló han arribat en jugades de les que fan mal. Amb el 3-1 al marcador, Sito Rivera ha fet jugar els seus homes sense porter. Pablo ho ha aprofitat per marcar dos gols a porteria buida. El Martorell és ara vuitè, amb quatre punts, un més que el Barça.

Font: elsesports.cat

[ Fer comentari ]

L'ull del diable
02/10/2006
14:56

Ho vaig veure per televisión espaÑola i els comentaris eren tan en contra nostre que crec que mai més ho escoltaré Per altre part crec que aquest any patirem i molt Les baixes de Fernandao, PC, Leo i Leandro no han estat suplertes, ni de bon troç

un de martorell
02/10/2006
17:23

jo vaig esta a castello, i la veritat es que el Porte Ruben va ser el millor del partit junt a Diego, lo que no es pot es anar a aguantar el resultat y no anar a la contra sempre tancanse al darrera aixi no marcarem gols, esporo que sito recapaciti

Cabritinho
02/10/2006
18:11

Penso que aquest any el club ha perdut nivell en tots els aspectes als jugadors, cos tecnic, en calers i tambe han perdut molt les retrasmisions

02/10/2006
20:18

dos coses: què fa el pol fent l'anàlisi tècnic del partit per tv sinó ha jugat mai a futbol sala!ni idea... en sito rivera és dolent dolent com a entrenador, ja va fracassar un cop i si l'equip juga amb tanta poca intensitat ho passaran malament!