Noticia

F. S. Martorell 2 - MRA Navarra 6

30/11/1999

Comparteix

El Martorell va tornar a perdre a camp propi contra l'MRA Navarra en un partit on els martorellencs van tornar a ser superiors però els va faltar encert davant de porteria. La primera part, els homes de Sito Rivera van jugar amb criteri i van tenir la possessió de la pilota, però la fortuna es va aliar amb el rival i dos pals consecutius van frustar les oportunitats del conjunt català. L'MRA va utilitzar les seves armes, un contraatac vertical i ple de força, per gairebé sentenciar el partit a la primera part.

3 gols com estan manats, pèrdua de pilota del rival i contraatacs ràpids i intel·ligents conduït per Lukaian, l'autèntica bèstia negre del Martorell, el dissabte. 0-3 al descans, "injust o excessiu", tal com apuntava el mateix entrenador del Navarra a la mitja part, i afegia: "Han jugat millor que nosaltres, però hem aprofitat les ocasions".

A la represa, la superioritat del Martorell era evident. `De fet, els martorellencs estaven obligats a buscar l'empat i el rival havia de mantenir l'avantatge al marcador i va cedir tota la responsabilitat. Flavio va marcar el primer gol amb un gran xut des dels 10 metres després d'un revers impecable. La reacció, però, es va veure turbada altre cop pel gol una jugada de Lukaian que va culminar Ortiz. El davanter del Navarra va escapar-se per velocitat de tots els defenses del Martorell per fer l'1 a 4 que seria excessiu pel Martorell.

Poc després Guille va fer un gol de bandera, amb un xut potent, col·locat i lluny de l'abast del porter Gascón. El Martorell es va llançar a l'atac i va buscar més gols que evitarien entre el porter i una defensa sempre ordenada de l'MRA. Quan quedaven quatre minuts per la fi del temps reglamentari, el Martorell s'havia d'arriscar i buscar l'empat amb el porter jugador, però tot risc té un preu. No es va trobar el gol i els navarresos van tenir dues oportunitats de xutar des del propi camp i ho van fer, i van fer dos gols més per trencar definitivament el partit.

Font:  fsmartorell.es