Pàgina principal >> Esports >> Empat amb sabor a victòria !!!!
Noticia

Empat amb sabor a victòria !!!!

30/10/2006

Comparteix

El FS Martorell va obtenir un punt important davant el PSG Móstoles. Els martorellencs van haver de remuntar un marcador de 0-3 en contra, ben acompanyats per una afició que mai va deixar d’animar-los. Diego es va convertir en l’heroi del partit quan va fer vibrar al Pavelló Municipal amb un gol quan quedaven vint segons. El matx va començar amb la tònica habitual de la temporada, amb un Martorell desencertat davant de porteria tot i dominar més que el rival. El PSG Móstoles té jugadors molt potents físicament i va dedicar-se a defensar i a fer el seu partit sense pressa En el minut 15, els madrilenys van marcar el primer en una jugada per la banda en què Javi Limones va batre Franklin. Les cares de desil•lusió eren palpables en els jugadors i ens els aficionats que demanaven a crits la reacció de l’equip. La primera part va acabar-se amb el 0-1 a favor dels visitants, i els martorellencs van marxar capcots, submergits en una aureola pessimista.

A la represa les possibilitats de guanyar el partit es complicaven. Els de Móstoles van pressionar i en dues jugades calcades van fer dos gols més. Primer Cogorro i després Nuno van doblegar una defensa massa innocent del Martorell. Semblava una gesta abismal remuntar el partit, l’escalada fins a l’empat, però, no trigaria a arribar. En el minut 29, Jonas es va estrenar en la temporada i va fer un xut picat per sobre la sortida del porter, Paco Sedano. I just després, el capità Diego va llençar una falta llunyana i amb una mica de fortuna va marcar el segon. El Martorell havia fet dos gols consecutius, cosa que no havia aconseguit encara en tota la temporada. El coratge dels martorellencsva ser notori i el domini del joc acaparador, tot i que es van tornar a fallar oportunitats clau. Es torçava la remuntada quan després d’un servei de banda, Javi Limones va fer un xut que es va col•lar per les cames de Rodrigo i del porter Franklin. El 2-4 tornava a desestabilitzar els martorellencs. D’immediat, però, i a vuit minuts pel final, el jove del planter José Ruiz va engaltar un xut potentíssim per marcar el tercer del Martorell.

Els últims minuts van ser agònics, Francis –desafortunat en el xut- va tenir ocasions clares per empatar, però va fallar en l’últim instant. El Martorell s’havia conjurat que una altre derrota els enfonsaria encara més al fons de la classificació i van entregar-se per poder aixecar el partit amb el suport d’una afició incondicional. La gesta definitiva no trigaria a arribar, quan restaven dos minuts, Sito Rivera va arriscar-se amb el porter jugador i l’angoixa va augmentar entre els jugadors i el públic. Aquesta tàctica encara no havia funcionat aquesta temporada, el Martorell no havia fet cap gol i sempre li havien robat la pilota i marcat gols sense porter. Però ahir es va jugar amb més criteri i quan quedava un minut i pocs segons, els martorellencs van fer un xut al pal que hagués servit per empatar el partit. El temps s’exhauria i el 3-4 continuava al marcador. A menys de mig minut, el Martorell va robar una pilota, Rodrigo va assistir a Diego que va driblar el porter amb molta sang freda i va marcar l’empat definitiu. El jugador de Terrassa va marcar el seu 126 gol a la primera divisió amb aquest regat mil•limetrat sobre la sortida del porter i un xut amb la cama dreta que va tocar al pal, es va passejar per la línia i va acabar entrant.

Font:  fsmartorell.es

[ Fer comentari ]

Un Futbolsalero
30/10/2006
19:58

La verdad es que se sufrió mucho; pero estoy contento porque hacia tiempo (casi desde Padú) que los jugadores no le echaban tanto valor y entusiasmo. Creo que nos sigue faltandi un hombre-gol y un entrenador que motive a los boys.

marto-mana
30/10/2006
20:00

doncs la veritat es que el partit va ser molt pero molt interesant, i la afició un 10 així, sí, se anima i asixí, se aixeca els anims als jugadors, espero que dissabte vinet jugem igual de bé contra el Benicarló......

marto-mana
30/10/2006
20:02

i el dimecres a casa contra el Pozo tots a seguir aquesta dinamica de anima al equipo. vinga tots dimarts al pabello, primer a votar eh je je. vinga que dimarts sera un partit molt dificil i necessitaran la nostra ajuda.

en Jordi'i a les 09:00 del dia 31/10/2006 ha replicat...
Jo crec, sota la meva ignorancia, que el dia de votar es dimecres i NO pas el dimarts. NO hi posaria les mans al foc però, modestia a part, també diria que el partit contra els del "xopet" es dimecres. Un lapsus el té tothom, ho entenc
marto-mana
31/10/2006
20:29

ja ja ja Jordi'i, has estat al la guait molt bé, la veritats ha sigut un lapxus. DIMECRES tots a votar, y despres a veure el partit. ara vaig a veure el Barça.