Pàgina principal >> Esports >> Segon empat consecutiu del FS Martorell.
Noticia

Segon empat consecutiu del FS Martorell.

02/11/2006

Comparteix

El FS Martorell va empatar per segona setmana consecutiva contra un rival d’entitat com és ElPozo Murcia. El Pavelló Municipal va ser una olla a pressió i els martorellencs van fer el millor partit de la temporada. 4 – 4 contra els murcians i després d’anar guanyant per 3-1 al descans, en una primera part espectacular.

El FS Martorell va plantar-li cara al darrer campió de lliga en un matx molt igualat. Guille va avançar al Martorell en el minut 8, després que el seu xut reboté al pal i a l’esquena del porter Juanjo. Un gol amb fortuna que desafiava la mala sort en el gol dels martorellencs en aquest inici de lliga. L’agressivitat del joc va forçar que els murcians es carreguessin de targetes grogues, i en una picabaralla, Vinicius va rebre la segona i va deixar el seu equip en inferioritat numèrica. El Martorell va aprofitar dolçament aquesta conjuntura i en la primera jugada contra tres defensors, Jonás va fer el segon. El jove i menut brasiler va fer una jugada individual per la banda i el seu xut es va col•lar per la mateixa escaire. El Martorell sorprenia el rival en uns primers minuts amb molta agressivitat i punt d’honor. Quatre minuts més tard, quan els murcians havien agafat la responsabilitat del partit, Francis va robar una pilota, va sortir al contraatac amb una velocitat esfereïdora i va fer la passada decisiva perquè Indio només empentés la pilota i fes el tercer del Martorell. 3-0 en els millors quinze minuts del Martorell a la lliga. Poc després, però, Álvaro va fer el primer pel Pozo en una jugada que va dividir la defensa del Martorell i va superar la sortida de Franklin.

En la segona part, els murcians van portar el pes del joc, però el Martorell mai es va arronsar i va disposar d’opcions clares per sentenciar. Fran Serrejón, en el 24, va rematar una centrada des de la banda esquerra de l’atac dels visitants. El públic va patir l’embranzida dels murcians i es va palpar a l’ambient que el partit es complicava. Tot i el potencial d’ElPozo, la defensa del Martorell va seguir sòlida i en una jugada d’atac on Flavio es va reivindicar com a pívot desequilibrant, José Ruiz va fer el quart. En el gol, el brasiler Flavio va rebre d’esquenes a la porteria, va fer un gir impecable i el seu xut es va estavellar al travesser. José Ruiz que estava a l’aguait com un felí afamat va aprofitar el rebot per marcar un gran gol. ElPozo va treure totes les seves armes i els àrbitres –que no entenien com el líder podia perdre contra el cuer- van voler fer justícia pel seu comte. Wilde va llençar un doble penal, Franklin el va aturar, però els àrbitres van voler que el repetís i a la segona Wilde no va fallar. Dos minuts després, Wilde va tornar a ser desequilibrant i en una jugada individual va fer el quart i definitiu. Amb l’empat a quatre i a falta de tres minuts, els murcians van treure el porter jugador, però el Martorell va fer una defensa numantina ben coberta a més pel porter Franklin. Al final, 4-4 que dóna esperances als martorellencs.

Font:  fsmartorell.es

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?