Noticia

Martorell 5 - Celta de Vigo 2

19/12/2006

Comparteix
El FS Martorell va sumar dissabte la tercera victòria consecutiva i surt de la zona perillosa de la classificació. Els homes de Sito Rivera van dominar el ritme de partit i van encarrilar un triomf amb una gran efectivitat.

El Martorell va obrir l’electrònic amb gol de Diego a passada mil•limètrica del seu amic i company Jordi Gay. Diego s’està convertint en un golejador constant, especialista en obrir el marcador. Amb l’1-0 el Martorell va afluixar i el matx es va adormir. El Celta va demostrar ser un equip innocent, potser encara inadaptat al ritme de la Divisió d’honor i massa a l’expectativa dels nous fitxatges que arribaran al mercat d’hivern.

A la segona part el matx va guanyar en interès sobretot després del gol de Rodrigo en el minut 22. Rodrigo va fer el segon del seu equip en un xut des de la banda impossible pel porter gallec. La reacció visitant va arribat just després, amb un gol d’Ari que es va aprofitar d’un rebuig desafortunat del porter Franklin. El 2-1 va provocar un neguit en els aficionats que es van desplaçar al pavelló. El Martorell no acabava de tenir oportunitats clares i perillava l’empat. Però va arribar Flavio amb el seu segell de qualitat: el pívot va rebre d’esquenes a la porteria, va aturar la pilota i, després d’un gir, va fer un xut que es va col•lar per l’escaire. El davanter es va reivindicar com el jugador més en forma de l’equip i la ràbia en la seva cel•lebració va palpar la seva autoritat a la pista.

El Celta va arriscar amb el porter jugador quan quedaven cinc minuts pel final i li va servir per marcar el seu segon gol. El Martorell va veure perillar el resultat, però Jonas va agafar la responsabilitat i va marcar el gol de la tranquil•litat. El menut brasiler va fer una jugada individual plena d’habilitat i precisió i va xutar al fons de la xarxa per decidir el partit. Potser l’eufòria va trair al jugador brasiler que va fer una falta per darrere que l’àrbitre va senyalitzar i li va ensenyar la vermella directe. El Martorell va quedar-se amb tres jugadors a falta de quinze segons i amb el Celta bolcat a l’atac, Jordi Gay va recuperar la pilota i des del propi camp va xutar per fer el definitiu 5-2.

Ara els martorellencs ja preparen el duel contra el Barça, dimarts a les 19.00h, en un dels partits més esperats de la temporada.
Font: fsmartorell.es

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?