Pàgina principal >> Esports >> El FS Martorell eliminat de la Copa

El FS Martorell eliminat de la Copa

Ràdio Martorell 91.2 fm
15/01/2007

Comparteix

El FS Martorell es va acomiadar de la Copa, després de perdre contra l’MRA per 5-3. Com en el matx davant el Playas de Castelló, els martorellencs van tenir opcions de guanyar, però al final el rival va ser més efectiu i es va endur els tres punts. Els àrbitres van perjudicar l’equip i el Martorell va fer les cinc faltes molt aviat. En el minut 11, Paulinho va xutar un doble penal i va marcar el primer. El Martorell havia començat adormit i només la rapidesa de Jonas inquietava la porteria rival. El gol, però, va obligar el Martorell a reaccionar i Francis en una jugada de murri va empatar el partit.

L’eufòria del gol va durar poc, perquè Lukaian va firmar el gol de la tarda amb un xut imparable per Franklin. El Martorell va apretar en el tram final i en una falta, que significava el doble penal, José Ruiz va fer el segon. Era el primer doble penal a favor que li senyalaven al Martorell en tota la temporada. José Ruiz, amb serenitat, igualava el marcador abans del descans.

La segona part les coses van començar de forma excel•lent pel Martorell. Flavio i Rodrigo van connectar en una jugada ben trenada i Rodrigo, en ratxa, va marcar el tercer pel Martorell. L’MRA va quedar tocat i el Martorell podia somiar amb una victòria que pemetria dependre d’ell mateix en l’última jornada. Lukaian, però, va tornar a ser decisiu i, en una jugada de classe, va empatar el matx a tres gols. Amb la igualada, el matx va ser vibrant i es va decidir al final. Potser el Martorell va acusar el nerviosisme, però l’MRA va ser decisiu i en un contraatac va marcar el 4-3. Faltaven cinc minuts i el Martorell va haver de treure el porter jugador. Com ja va passar a Castelló, els martorellencs no van trobar la manera de trencar la defensa rival i, tot i tenir opcions, no va marcar. Quan quedaven cinc segons pel final, l’MRA va aprofitar-se d’un Martorell volcat a l’atac i va fer el cinquè i definitiu que frustrava les esperances dels catalans de participar a la Copa.