Pàgina principal >> Esports >> El FSMartorell guanya a la selecció holandesa

El FSMartorell guanya a la selecció holandesa

Comparteix

FS Martorell 5 - Holanda 1

FS Martorell 5: Franklin, Diego, Gay, Guille i José Ruiz –cinc inicial.També Jonas, Rodrigo, Rubén i Alejandro.

Holanda 1: Thomassen, Eric de Jongh, Thies, Merlino i Boumann –cinc inicial. També Hulshorst, Makhoukhi, Ghannouti, Raissi, Idlaasri, Bos, Letemahulu.

El FS Martorell va medir-se a la selecció holandesa en un partit amistós. Els martorellencs, en horari d’entrenament, van enfrontar-se a una selecció que si bé no està al nivell d’Italia, Espanya o Portugal, està en una progressió notable. El FS Martorell va vestir-se de curt amb nombroses baixes –Francis, Indio i Flavio- i amb una superioritat considerable es va fer amb el partit que va disputar-se a tres parts de vint minuts i sense aturar el cronòmetre.

Guille va obrir la llauna en el minut 9, en un servei de córner i al final de la primera part, Guille va tornar a marcar amb un xut ras, aquest cop mentre l’equip feia proves amb el porter jugador.

En la segona part, el domini martorellenc va continuar, però Holanda es va mantenir a l’alçada i va aconseguir marcar un gol en el minut 35. Mentre el Martorell feia proves amb el porter jugador, Eric de Jongh, va robar una pilota i va marcar el primer. La torna del Martorell va ser abusiva i en dos minuts va marcar dos gols. José Ruiz aprofitava una assistència de Guille per fer el tercer i el quart el marcaria Diego en  un contraatac.

En el tercer i últim temps, el partit no va tenir sorpreses i Guille amb un altre xut sec va marcar el cinquè. El duel va acabar amb 5-1 favorable al conjunt català, en un entrenament que serveix als martorellencs per preparar el partit del dissabte davant del Boomerang Interviú.